Nem ismeri esetleg valaki ezt a feltehetoen voros pottyos konyvet?
Figyelt kérdés
Szegyen gyalazat, de elfelejtettem egy konyv cimet amit meg korulbelul 3-4 eve olvastam. Sajnos a sztori is osszefolyik mert rengeteget olvasok, valami olyasmi remlik hogy egy fiu es egy lany apja es anyja osszejonnek es ezaltal ok mostohatestverek lesznek, nem is vagyok biztos abban hogy osszejonnek de biztosra mondom hogy nagyon rossz volt a kapcsolatuk eleinte (gyanitom ez kesobb megvaltozott) meg az remlik hogy volt egy vidamparkos jelenet is amiben mindketten elmennek a vidamparkba a lany azt hiszem a baratnoivel. Tudom szinte eselytelen hogy ennyibol megtalaljam de ha valaki raismer annak nagyon orulnek. Esetleg nem ismeros?2020. júl. 17. 22:39
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy ez, de Kerstin Gier: Az álmok első könyve?
2/4 A kérdező kommentje:
Sajnos nem ez az:(
2020. júl. 17. 23:49
3/4 anonim válasza:
Esetleg a Dimily-trilógia?
Vagy még a Royal család ,ami ilyen mostohatestvéres.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!