Körülbelül közép szintű angol nyelvtudással mennyire lenne érthető, még az élvezhetőség határai között ez a könyv?
Biztos nehéz lenne, de valamikor el kell kezdeni.
Amúgy attól is függ, hogy mit értesz közepes angol tudáson.
Kellemes szókincse van - ha nem tudsz semmit, akkor nem annyira. Szókincs nélkül nem annyira jó olvasni. Viszont fejlődni!!! Na, azt lehet. Hát ilyen a szint:
She was still trying to orient herself when Mrs Patel put her arm around her shoulders and ushered her to the house.
Na, az ilyen ritkább benne:
His oddly formal vocal cadence made him sound more sophisticated than his seventeen years, and when Allie had first met him just a word could make her melt.
Köszönöm a példákat kedves négyes, egész jól értettem okst. Na meg persze minden választ köszönök mindenkinek.
Csak gondoltam azért kérdezem meg, mert nincs meg a könyv, és nem szeretném úgy megrendelni, hogy aztán kiderüljön, hogy egy mukkot sem értek belőle.
Hát egyébként az átlag wattpad könyveket angolul szoktam érteni kevés szótárazással, csak ugye nyilván egy velem egykorú máshogy fogalmaz, így valószínűleg nem ugyan az lesz a szókincs, így picit félek. De egyébként angolul gyakran szoktam cikkeket olvasni, meg videókat nézni, szóval azért csak nem lehet olyan borzasztó a szövegértésem.
Mindenesetre amint lesz lehetőségem akkor nekilátok. Pontosan a kötelező olvasmányok nagyrésze után akarom elkezdeni 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!