Mi volt az a könyv/könyvsorozat ami megszerettette veled az olvasást?
Aliens vs predator széria.
Utánna meg Lovecraft.
Én is világ életemben oda meg vissza voltam a könyvekért, kiskoromban a Geronimo Stilton könyveket, aztán a lovasokat, majd egy ÓRIÁSI fordulópont: A Szent Johanna gimi következett. Innentől kezdve elolvastam Laura majdnem az összes könyvét, utána pedig már a gimisekért vagyok oda. Személyes kedvencem a Bexi sorozat.
Én úgy vagyok vele, hogy az olvasás soha nem fog kimenni a divatból, mert (legalább is szerintem) jobb a filmeknél is, mivel a könyvekben belelátunk a szereplők gondolataiba.
I<3READ!!
Darren Shan vámpíros könyvei. Sajnos akkor nem tudtam végig olvasni, mert a könyvtárban nem volt meg csak az első pár kötet, de rám nagyon nagy hatással voltak. Azóta már az író összes magyarul megjelent könyvét (egy könyv hátra van mert még nem tudtam megvenni) kiolvastam, van amit többször is.
Bár előtte volt még egy könyv ami nagyon tetszett és még általánosban olvastam, Kate Saunder: Cicus és a Büdös macskák háborúja. Na az akkor nagyon tetszett. Később ezt is beszereztem és újra olvastam. Ma már nem kötne le, de nagyon ajánlom kislányoknak ezt a könyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!