Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Mi volt az a könyv/könyvsoroza...

Mi volt az a könyv/könyvsorozat ami megszerettette veled az olvasást?

Figyelt kérdés
Nekem a Szent Johanna Gimi volt.

2020. júl. 16. 11:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Aliens vs predator széria.

Utánna meg Lovecraft.

2020. júl. 17. 08:38
 12/17 anonim válasza:
100%
Rumini
2020. júl. 17. 20:34
 13/17 anonim válasza:
100%

Én is világ életemben oda meg vissza voltam a könyvekért, kiskoromban a Geronimo Stilton könyveket, aztán a lovasokat, majd egy ÓRIÁSI fordulópont: A Szent Johanna gimi következett. Innentől kezdve elolvastam Laura majdnem az összes könyvét, utána pedig már a gimisekért vagyok oda. Személyes kedvencem a Bexi sorozat.

Én úgy vagyok vele, hogy az olvasás soha nem fog kimenni a divatból, mert (legalább is szerintem) jobb a filmeknél is, mivel a könyvekben belelátunk a szereplők gondolataiba.

I<3READ!!

2020. júl. 18. 18:44
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Darren Shan vámpíros könyvei. Sajnos akkor nem tudtam végig olvasni, mert a könyvtárban nem volt meg csak az első pár kötet, de rám nagyon nagy hatással voltak. Azóta már az író összes magyarul megjelent könyvét (egy könyv hátra van mert még nem tudtam megvenni) kiolvastam, van amit többször is.

Bár előtte volt még egy könyv ami nagyon tetszett és még általánosban olvastam, Kate Saunder: Cicus és a Büdös macskák háborúja. Na az akkor nagyon tetszett. Később ezt is beszereztem és újra olvastam. Ma már nem kötne le, de nagyon ajánlom kislányoknak ezt a könyvet.

2020. júl. 19. 16:49
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ötödikben találtam egy vékony fantasy könyvet, onnantól kezdve olvasok, de igazán a Szent Johanna gimi című sorozat után kaptam rá nagyon.
2020. júl. 19. 19:44
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Velem is Leiner Laura szeretett meg plusz Csecse Atilla meg Kitti az egy könyves videóval amin hát szégyen nem szegény nagyon megtetszett az akkori 12 éves önmagamnak a Bexi sorozat borítója elolvastam a fulszoveget és szaladtam is anyukamhoz aki nem kicsit lepődött meg a hirtelen érdeklődésen. Persze előtte is olvastam néha néha ha nagyon unatkoztam és nem volt mit csinálni de ezek után a mai napig folyamatosan.
2020. júl. 19. 22:54
 17/17 anonim ***** válasza:
100%
Szabó Magda könyvei, elsősorban az Abigél
2020. aug. 21. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!