Hány évesen olvastad először a Harry Potter-t? Melyik a kedvenc könyved?
Kb 8 évesen ottaludtam egy barétomnál, és a 2. részt néztük, így ismertem meg.
Ezután kezdtem el olvasni, a kedvencem könyvben talán a 4. és 7., filmben a 2. és a 7.
#1 érdekes..
Eddig csak olyannal találkoztam aki szerint az 1. az egy 'bénább' könyv lett
Nem az egyes vagyok, de szerintem a Bölcsek kövének van egyfajta hangulata, mégiscsak ott kezdődik valami, talán azt lehetne mondani a legvarázslatosabbnak (ha a szó pozitív értelmét tekintjük), illetve hát a mindenre rácsodálkozó Harryt szerintem sokan magukénak érezhetik, főleg akkor, ha valami miatt ők is arra vágytak, hogy majd egy félóriás betoppan hozzájuk és megszabadítja őket a jelenlegi életüktől
Nekem sem ez a kedvencem, de én abszolút megértem, hogy valaki miért rajong érte
Emlékszem, 8 voltam. Anyukám megvette a könyvet, és én el is kezdtem azonnal. Ugye az 1/1 fejezet eléggé uncsi (szerintem legalábbis) és én pedig ott hisztiztem, hogy ez egy kalap szar, és hiba volt megvenni. Anyum nyaggatott, hogy olvassak tovább, így is tettem. Hát, a második fejezettől be is szippantott a HP, azóta hatalmas Potterhead vagyok<3
Btw az 5 és a 7 a kedvenceim
Én 14 voltam.
Először csak részleteket láttam a filmből, ezért nem értettem és azt mondtam, hogy utálom. Aztán barátnőm rávett, hogy nézzem meg vele a filmeket (az Isten áldja meg😂), azóta hatalmas fan vagyok.
Rá pár nappal megrendeltük a könyveket, másfél hónap alatt ki is olvastam az egészet.
Az azkabani fogoly és a Halál ereklyéi a két kedvencem❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!