Mi a kedvenc könyvetek? Tudtok nekem javasolni a nyárra? Eddig sajnos sosem olvastam, de elszeretném kezdeni!?
20 éves lány vagyok és eddig sajnos sosem olvastam semmit, viszont most el szeretném kezdeni, mert rájöttem, hogy kezdek leépülni, nem tudok szépen fogalmazni, rossz a helyes írásom,meg esetleg ha tudtok tanácsolni nekem a kedvenceitek közül, hát ha szívesen olvasnám és szórakoztatna. :)
Amik engem érdekelnének: tini vagy a korosztályomhoz illő sztorik, lehetnek csajos, romantikus, illetve vicces, tanulságos könyvek.
Köszönöm előre is a válaszaitokat. :)
Sztm kezd a Szent Johanna gimivel, igazi csajos könyv, romantikus, vicces, sulis. Én nem tudtam leérettségizni, de ebből a könyvsorozatbol megtudtam, milyen lett volna... :)
Leiner Laura jó könyve még ami jó az a Bábel, az is csajos könyv :) Megtudtam, kB milyen egy zenei fesztivál.
De jó!! :) Nagyon szépen köszönöm őket!! :) Igen, először mindenképpen olyan könyveket szeretnék, amiket egyből megértek és egyszerűbb a nyelvezete. :)
Még szívesen fogadok címeket :)
Michael J. Sullivan: Trónbitorlók
Naomi Novik: Rengeteg
Egy picit eltérnek az általad megadott műfajoktól, de izgalmas, olvasmányos könyvek:
- Stephen King: A jó tanuló, A remény rabjai
- Margaret Mitchell: Elfújta a szél
- Szinte az összes Rejtő Jenő könyv
- Szerb Antal: Az utas és a holdvilág
Harry Potter nekem örök klasszikus
Gyűrűk Ura - bár ez nagy falat
Vavyan Fable könyvei közül érdemes csemegézni
Stephen King: Cujo, Pet Sematary, It (bár ez elsőre hosszú lesz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!