Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Fanfiction.net-en miért nem...

Fanfiction.net-en miért nem jelenik meg a review, amit írtak nekem?

Figyelt kérdés
Már több mint két napja jött róla az e-mail. Normál esetben pár órán belül megjelenik, ez pedig így már elég extrém. Valaki, aki szintén használja az oldalt, tapasztalt ilyet?

2020. júl. 11. 19:01
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet trollkodott vagy spamelt és törölték.
2020. júl. 13. 14:00
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem, e-mailben rögtön megjött, teljesen aranyos, normális review volt.

Igazából ma reggelre rakták ki, négy nappal később, mint ahogy megírta, és a tegnap írtakkal együtt... Furcsa.

2020. júl. 13. 16:24
 3/9 anonim ***** válasza:
A fanfic.net egy pocsék oldal, ajánlom az ao3 vagy a wattpad használatát.
2020. júl. 13. 16:59
 4/9 A kérdező kommentje:

Az AO3-at is használom, minden fenn van ott is. :)

A Wattpad-ot viszont nem tudtam megszeretni, az nagyon a romantikus kistiniké... szerintem.

2020. júl. 13. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Egyébként azt megkérdezhetem, hogy miért nem szereted a fanfiction.net-et? (Vagy te tényleg a fanfic.net-re gondolsz? Mert én nem, azt nem is ismerem...)
2020. júl. 13. 17:13
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen arról van szó.

Nem annyira gáz mint az Inkitt vagy a Dreame (ezek pénzt ígérve szerzői jogokat akarnak kicsalni tőled. Átírhatják, megfilmesíthetik...

És publikálják is, amiért kapsz pénzt, de trükköznek vele. Scam az egész)

A fanfiction.net sajnos el van burjánzva trollokkal, és nem tudod sem a kommenteket, sem a fiókodat törölni.

2020. júl. 13. 17:34
 7/9 A kérdező kommentje:

A fanfiction.net? :o Én úgy tudtam, az a legnagyobb fanfiction-gyűjtemény, és ott van a legtöbb író/olvasó egy helyen.

Nekem azzal még semmi negatív élményem sosem volt (leszámítva most ezt a pár napos leállást a review-k közzétételével, de ez nyilván semmi igazából).

A Dreame meg Inkitt számomra teljesen ismeretlen, de ilyenbe nem is mennék bele. A szerzői jogokkal nem kereskedek, azok maradjanak csak meg nekem. :) Inkább publikálok csak hobbiból, ingyen.

Amúgy nekem engedné a kommenteket törölni, sőt, beállítható, hogy pl. csak regisztráltaktól fogadok kommentet, letilthatok felhasználót... Ilyenekre még szerencsére sosem volt szükségem, így nem próbáltam ki, tényleg működik-e, de a menüben van ilyen lehetőség.

Trollokkal sem találkoztam még szerencsére. Biztos fandom-függő. :)

2020. júl. 13. 17:39
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia, magyarul írsz? Milyen fandomokban? (Bocsi, a kérdésben sajnos nem tudok segíteni, de az írásaid érdekelnének :) )
2020. júl. 23. 01:39
 9/9 A kérdező kommentje:
Szia! Angolul írok. Ha esetleg így is érdekel, van James Bond, Sherlock, Criminal Minds, NCIS, NCIS LA, NCIS NOLA, Star Trek Enterprise, meg crossoverek ezek között.
2020. júl. 23. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!