Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Kinek megbontránkoztatóak a...

Kinek megbontránkoztatóak a snarry felé fanficec?

Figyelt kérdés
Elég furcsának tartom, hogy egyesek(sok férfi rajongó is)élvezik az olyan sztorit ahol egy fiatal gyerek kerül szexuális kapcsolatba egy felnőtt férfival

2020. júl. 5. 21:12
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
77%

nem hiszem, hogy Harryt fiatal gyerekként hozzák kapcsolatba vele, inkább 14+ szerintem a sztori

ebben a korban már én is vonzódtam néhány tanáromhoz, főleg a tesitanárokhoz, csak melegként nehezebb itt is, mert hiába tudom, hogy más suliból szexel lányokkal, én még fiú vagyok és nem biztos, hogy nyitott rá

persze értem, hogy miért lehet megbotránkoztató ez egyeseknek, de szerintem eléggé álszent hozzáállás

ha a fiú lenne és idősebb tanárnő, akkor mindenki gratulálgatna a srácnak

mindenesetre szerintem olyan 16-18 évnél már nekem nem fura, főleg akkor, ha még nincs szex, csak egy romantikus kapcsolat, max csókkal és a 18+ jelenetre várnak még

2020. júl. 5. 21:29
 2/15 anonim ***** válasza:
82%
Egy gyerek kapcsolata egy felnőttel, aki egyidős az apjával, minden körülmények között megbotránkoztató a többségnek...
2020. júl. 5. 23:34
 3/15 anonim ***** válasza:
0%

Szerettem a Harry Pottert, én vagyok az a generáció aki a szereplőkkel nőtt fel. De nem.

Mert az írónő militáns homofób és transzfób, az egyik írói állneve egy conversion therapy orvos neve, és nézeteit felnőtt fejjel látom a munkáiban is. Számomra az egész univerzuma halott.

Nem véletlen határolódik el tőle az összes színész aki a filmekben szerepelt.

Semmilyen könyveket nem vennék tőle, és a fanfickektől is felfordul a gyomrom.

2020. júl. 6. 00:51
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

3. Ezt a hülyeséget. Melegként nagyon ciki, hogy engem is veletek azonosítanak. Rowling egyáltalán nem homofób vagy transzfób. Azért, mert leírta azt, hogy létezik biológiai nem, még nem lesz transzfób. Az, hogy egy transz férfi vagy transz nő nem lesz biológiailag férfi vagy nő egy tény, amit a 100+ IQ-val rendelkező transzok is elfogadnak.

https://www.youtube.com/watch?v=jyzZ3J6IG6s

2020. júl. 6. 01:18
 5/15 anonim ***** válasza:
65%
A transzfóbságot még értem, miért írod, kedves 3-as hozzászóló (persze azt is megmagyarázta már a 4-es), na de homofób?? Rowling maga mondta anno, hogy Dumbledore meleg, és ez hatalmas port is kavart aztán, mert sokan kiakadtak a sok “irodában kettesben töltött óra” miatt Harryvel. Egyébként ennek fényében egy Snarry már nem is annyira valóságtol elrugaszkodott elképzelés.
2020. júl. 6. 01:46
 6/15 anonim ***** válasza:
58%

Dumbledore "melegsége" miért queerbaiting:

[link]

J.K. által írt krimi ami egy melegeket kínzó orvos neve alatt jelent meg:

[link]

[link]

Lupin és a HIV stigma:

[link]

2020. júl. 6. 02:41
 7/15 anonim ***** válasza:
Én nem olvasok Snarry ficeket. Bár HP-ficeket sem nagyon olvasok eleve. Nem szeretem őket túlságosan. Amúgy sok Snarry ficben Piton csak a nevelőapja Harrynek, nincs köztük "olyan" kapcsolat.
2020. júl. 6. 07:53
 8/15 anonim ***** válasza:
62%

Én csak Drarry fanfictionöket olvasok...A Snarry már nekem is túlzás.

Illetve, ha J.K. látná, hogy homofóbnak titulálják kínjában sírna.

Nem értem, ha elítéli az LGBTQ+ tagjait, akkor miért ábrázolta Dumbledort melegnek...És mégcsak nem is ábrázolta rossznak, mintahogy azt egy homofób ember tenné.

2020. júl. 6. 10:35
 9/15 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem akinek megbotránkoztató, az nem fogja olvasni. Meg én úgy gondolom, aki ilyen fanficeket vagy doujinshiket olvas, még nem jelenti azt, hogy perverz vagy pedofil lenne. Én mondjuk jobban kedvelem a Snape-Luna ficeket (nem tudok linkelni, mert évekkel ezelőtt olvastam).
2020. júl. 6. 10:56
 10/15 A kérdező kommentje:
Nálam a Drrary is tabu lenne ha olvasnék ilyet...
2020. júl. 6. 12:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!