Kinek megbontránkoztatóak a snarry felé fanficec?
nem hiszem, hogy Harryt fiatal gyerekként hozzák kapcsolatba vele, inkább 14+ szerintem a sztori
ebben a korban már én is vonzódtam néhány tanáromhoz, főleg a tesitanárokhoz, csak melegként nehezebb itt is, mert hiába tudom, hogy más suliból szexel lányokkal, én még fiú vagyok és nem biztos, hogy nyitott rá
persze értem, hogy miért lehet megbotránkoztató ez egyeseknek, de szerintem eléggé álszent hozzáállás
ha a fiú lenne és idősebb tanárnő, akkor mindenki gratulálgatna a srácnak
mindenesetre szerintem olyan 16-18 évnél már nekem nem fura, főleg akkor, ha még nincs szex, csak egy romantikus kapcsolat, max csókkal és a 18+ jelenetre várnak még
Szerettem a Harry Pottert, én vagyok az a generáció aki a szereplőkkel nőtt fel. De nem.
Mert az írónő militáns homofób és transzfób, az egyik írói állneve egy conversion therapy orvos neve, és nézeteit felnőtt fejjel látom a munkáiban is. Számomra az egész univerzuma halott.
Nem véletlen határolódik el tőle az összes színész aki a filmekben szerepelt.
Semmilyen könyveket nem vennék tőle, és a fanfickektől is felfordul a gyomrom.
3. Ezt a hülyeséget. Melegként nagyon ciki, hogy engem is veletek azonosítanak. Rowling egyáltalán nem homofób vagy transzfób. Azért, mert leírta azt, hogy létezik biológiai nem, még nem lesz transzfób. Az, hogy egy transz férfi vagy transz nő nem lesz biológiailag férfi vagy nő egy tény, amit a 100+ IQ-val rendelkező transzok is elfogadnak.
Én csak Drarry fanfictionöket olvasok...A Snarry már nekem is túlzás.
Illetve, ha J.K. látná, hogy homofóbnak titulálják kínjában sírna.
Nem értem, ha elítéli az LGBTQ+ tagjait, akkor miért ábrázolta Dumbledort melegnek...És mégcsak nem is ábrázolta rossznak, mintahogy azt egy homofób ember tenné.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!