Hogy szoktatok olvasni könyveket? Egyszerre többet vagy csak egymás után?
Figyelt kérdés
Szeretnék többet olvasni, bővíteni az ismereteimet. Beszereztem par erdekes könyvet. Most egyszerre kettőt olvasok, de nezem a polcot es neha levennek egy másikat, holott ez a kettő os erdekes csak erdekelne a tobbi is. Hogyan erdemes, inkabb egyre fókuszálni es gyorsabban kiolvasni vagy egyszerre akár többet is? (mármint nyilvan nem ugy ertem, hogy egy idoben tenylegesen :))2020. júl. 6. 15:14
1/7 anonim válasza:
Én jobban szeretek egyszerre egyet olvasni. Pláne ha tényleg megfog a könyv, akkor eleve eszemben sincs letenni és másba kezdeni, mert tudni akarom mi következik :D
2/7 anonim válasza:
Egyszerre csak egyet, de néha megesik, hogy hosszú hetekig elnyújtom, ha sok dolgom van.
3/7 anonim válasza:
Én egyszerre csak egyet szoktam olvasni. Szerintem az a legjobb. Bár ha jó a könyv, egy hét alatt végzek vele. Ezért járok olyan gyakran könyvtárba. XD
4/7 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat 😊
2020. júl. 6. 19:50
5/7 anonim válasza:
Egyszere egy könyvet/sorozatot(,bár előfordul hogy két rész között pár novella becsúszik)
6/7 anonim válasza:
Egyszerre egy könyvet szoktam olvasni. Én olyan vagyok, hogy ha elkezdek még egy könyvet olvasni a meglévő mellett, akkor 99%, hogy az előzőt soha nem fogom folytatni. :D Mármint annyira kizökkenek a világból, meg minden, hogy nincs hozzá már semmi kedvem. Meg ha tetszik egy könyv, akkor két nap alatt kiolvasom, szóval nem szoktam sokáig húzni. :)
7/7 anonim válasza:
Én hangulatolvasó vagyok, egyszerre több könyvet szoktam olvasni. Van ami annyira megfog, hogy nem tudom letenni, és elolvasom nagyon hamar, de ez sajnos nem túl gyakori. Meg az ilyen 5-700 oldalas könyveket nem tudom egyszerre elolvasni, jól esik közöttük egy rövidebb könyvet olvasni, vagy befejezni egyet amit még régebben elkezdtem. Most 8 könyvet olvasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!