Milyen könyvet ajánlanátok annak, aki művelődni szeretne?
Fiatal gimnazista vagyok és lusta lettem az évek alatt. Régebben sokkal értelmesebb voltam, de a sok internet és hülyeségek úgymond hülyévé tettek. Nagyon szeretem a könyveket, viszont régen olvastam már. Krimiket és a fantasy könyveket imádtam, de most valami értelmesebbre vágyom. Eddig Napóleon könyveit olvasgattam, Az uralkodás művészete című zsebkönyvet most fejeztem be és kifogytam az ötletekből. Mindenképpen valami olyat keresek, amivel művelődni tudok. A felnőtt létről kb.fogalmam sincs, a politikai rendszereket sem értem,mondjuk azok annyira nem érdekelnek. Szívesen olvasok az emberekről, főleg a viselkedésük érdekel, eddig még nem nagyon néztem utána, hogy milyen könyvek vannak ebben a témában.
Tudtok-e nekem könyvet ajánlani, ami által művelődhetek és értelmesebb emberré válhatok? A tanárok szerint baromi jó fejem van, csak mindig a hülyeségre koncentrálok és elő kéne csaljam az értelmet. Szerintem a könyvek ebben segíteni fognak.

Harari - Homo Deus
Egyébként én azt mondom, hogy kérdezz rá az irodalom tanárodnál. Én remek ajánlásokat kaptam az enyémtől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!