Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik volt az a könyv, amit...

Melyik volt az a könyv, amit annyira élveztél, hogy a vége felé sajnáltad, hogy véget fog érni?

Figyelt kérdés
2020. júl. 2. 22:22
 1/7 anonim ***** válasza:
Fredrik Backman első könyve, ami megjelent az országban:).
2020. júl. 2. 22:43
 2/7 anonim ***** válasza:
Jack London: Martin Eden
2020. júl. 2. 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Passuth: A bíborbanszületett

Prus: A fáraó

Asimov: az Alapítvány trilógia

Gyerekkoromban Karl May: Winnetou

2020. júl. 2. 23:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Scott Lynch - Locke Lamora hazugságai

Amikor kiolvastam, akkor még a folytatása nem volt meg nekem, hónapokig kerestem könyvesboltokban, könyvtárakban meg úgy bárhol, mivel anyám nem bízik az online rendelésekben, és még a kérés feladása után is hónapokig kellett győzködni, végül remek érv lett a szülinapom.

Aztán elolvastam a sorozat második részét, A karmazsin lobogót, fél évvel a harmadik rész magyar fordítással való megjelenése előtt. Ekkor még fogalmam sem volt, hogy egyáltalán megjelenik-e magyarul, szóval felkutattam a fél internetet, nagynehezen megtaláltam a kiadó webshopját, ami elvezetett a Facebook oldalukra, ahol utána napi szinten lestem, hogy na vajon van-e hír a harmadik részről. Először megláttam, hogy hú, az év első felében megjelenik, végül bejelentették, hogy április elején fog. Na anyám megint közbeszólt, nem rendelhettem meg egy hónapig, mert "a vírus miatt veszélyes és a hülyeségem miatt fog meghalni az égés család". Aztán amikor megjött három napig félre kellett tennem a csomagot, ki se nyissam. Közben másik könyvet olvastam, szóval még egy ideig váratott magára az áhított könyv.

Szóval aztán a napokban a végére értem a Tolvajok köztársaságának is. Már a könyv vége felé szomorú voltam, hogy mit fogok én csinálni a következő részig. Aztán elértem a végén az epilógushoz, ami úgy még jobban felkeltette az érdeklődésem a negyedik rész felé. Csak egy baj van. A negyedik rész még az eredeti nyelven sem jelent meg, ha jól tudom szeptemberben fog. Aztán ugye várhatom még a magyar fordítást... :D

2020. júl. 3. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Minden könyv sorozat végén 😉
2020. júl. 3. 16:44
 6/7 anonim ***** válasza:
54%
harry potter,ez volt a legelső nagy regényem és nagyon megszerettem.
2020. júl. 3. 18:43
 7/7 Sjsjyj ***** válasza:
100%
Leiner Laura összes könyve ilyen
2020. júl. 14. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!