Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen témájú könyvek mozgatjá...

MyBabyBoy44 kérdése:

Milyen témájú könyvek mozgatják meg leginkább a fiatal közönséget?

Figyelt kérdés

Szia /F

Könyvet írok. Több téma és könyv ötlet van a fejemben. Az alapok megvannak, kidolgozva nincsenek,még. Nem nagyon követem a könyvtárakat, hogy mégis milyen könyv kategóriák keltik fel a fiatalok érdeklődését. Ebben kérnék segítséget tőletek.

2020. jún. 30. 00:59
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
4-500 oldal - Az igen! És a hozzáállásod is a dolgokhoz meglepően érett! Én csak gratulálni, és sok sikert kívánni akarok, na, meg sok kitartást! :)
2020. júl. 1. 17:38
 12/13 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen! 😊

Aranyos vagy. Remélem meglesz 😆

2020. júl. 1. 17:41
 13/13 anonim ***** válasza:

Azért csak óvatosan. Én is ilyen lelkes voltam, aztán amikor szembesültem vele milyen is a könyvírás valójában, évekre elment a kedvem tőle.

Én is azt javasolnám, hogy előbb rövid történeteket tanulj meg írni, hogy legyen tapasztalatod, sikerélményed. Egy több száz oldalas könyv nem jön könnyedén.

2020. júl. 3. 06:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!