Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szerintetek milyen? Kérlek...

Aliziana kérdése:

Szerintetek milyen? Kérlek írjatok

Figyelt kérdés

Írók egy sztorit a mi arról szól, hogy egy nap egy nő és a lánya Canadába költözik miután meghal az apa és teljesen eladósodnak. Az új ház a nő halott remete egyben szenilis nagyapjáé volt akinek a padlásán egy nagyobb könyvtár található a helyi különös állatokról és gyilkosságokról. Miután a 16 éves lány Elisa az első este után felkelve a szomszéd ablakon keresztül meglát egy fiút akinek egy hatalmas karom nyom díszeleg a hátán plusz van a lapockáján egy farkas tetkó ami más állatformában megtalálható a családtagjain is. Az első iskolai nap után bele szeret a iskola leghelyesebb fiúja aki egy arrogáns... plusz a város leggazdagabb üzlet igazgatójának a fia aki már sokkal támogatta az iskolát, de Eliza nem tudja elfelejteni a szomszéd fiút. Hamarosan rájön, hogy a két fiú szinte már-már halálos ellenségek és sokszor össze verekednek. És az igazgató kijelentette ha a szomszéd fiú még-egyszer bajba keveredik kirúgja míg a másik fiú még egy ejnye bejnét sem kap. A nap folyamán édesanyja Jess aki a történtek óta teljesen szét van hullva egy ügyes baklövése után a lánya kénytelen egy teljes napot a szomszéd fiúnál és kissé idegesítő, de kedves húgánál tölti ahol sok mindenre rájön és beleszeret a fiúba majd elhatározza, hogy bármit megtesz, hogy a ne rúgják ki köztük eljátssza, hogy halálosan szerelmes az iskola legmenőbb srácába így már ő nem a sebhelyes fiúval hanem Elizával törődik bár a másik fiú ennek egy csöppet sem őrül mivel ő is gyengéd érzelmeket táplál El irányt. Ahogy telnek a napok a lány rengeteg megmagyarázatlan kérdésre kap választ új szereplőkkel ismerkedik meg plusz fény derül arra is hogy miért van a fiú hátán sebhely és mit jelképez a családja minden egyes tagján szereplő más és más tetkó. Sőt hogy kicsit bonyolítsuk a dolgokat valaki titkon megakarja ölni a lányt, de vajon miért?...

Bocsi ha kissé zavaros lett, fáradt vok és már késő van

2010. aug. 1. 21:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mivel komiztad a meleg angyalos kérdésem, én is azt teszem! Szerintem írd meg, egyáltalán nem fog rossz kisülni belőle :D (aztán átküldhetsz egy kis ízelítőt :) ) U.i.: én is fáradt vagyok :(:(:(
2010. aug. 2. 21:43
 12/15 A kérdező kommentje:
Kösszy:D te is átküldhetnél majd egy kis ízelítőt belőle :)
2010. aug. 3. 14:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha készen van, akkor érdemes lenne keresned egy lektort, aki kijavítja a helyesírási és nyelvtani hibákat egyaránt. Nem azért, mert esetleg béna helyesíró vagy, hanem mert a legjobbak is követnek el hibákat. Több szem többet lát!! :D És ha hibátlan a szöveg, akkor felrakhatod a netre, hogy elolvassák és értékeljék más emberek is. A barátnőm így futott be. :D
2010. aug. 3. 20:52
 14/15 A kérdező kommentje:
Kösszy a tanácsot :D a lektorom már meg van. És ha nem lenne baj megadnád a barátnőd nevét esetleg, hogy hol tudom elolvasni a meséit? Nagyon érdekelne:)
2010. aug. 5. 12:28
 15/15 anonim ***** válasza:
Küldd el priviben, pls!
2010. nov. 3. 23:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!