Mit szólnátok egy regény főhőséhez, aki meleg angyal?
Jaa, hát ha poénos, az úgy mindjárt más, úgy jöhet ;D
második
De buta vagyok, mert nem ő a pőhős. :D Nem tom miért így írtam.... Tudtam, h bűzlik valami :D Ő a férfi főszereplő, de nem az ő szemszögén szólal meg a könyv.
És igen, hisztis, elviselhetetlen, kényes. De mikor beleszeret egy nőbe komoly, és férfias lesz. Felnőtt...
Nekem tetszik! Ha kész küldd el! Jó ötletnek tartom főleg azt hogy a szerelem kihozza belőle egy eddig rejtett oldalát.
Ja, egyébként az angyalok tényleg nemtelenek, de azért van a fantázia, hogy kitalálhassunk dolgokat. Mer például ki tudná elképzelni Lucifert nőként kék szemmel és szőke hajjal? Mer ha nemtelenek akkor ugye senem férfi senem nő szal eggyenlő arányban mind a kettő.
Szóval sok sikert! Szerintem az alapötlet kifejezetten jó!
Én is írok könyvet egyébként.(az előző vok)
Vámpíros, tom h mostanába szinte csak ilyenek vannak, de én nem az alkonyat miatt akarok ilyet írni, csak úgy egyébként.
Meg nem teljesen vámpíros mer a csaj hibrid szal fél vérfarkas fél vámpír.
Persze mind a két szerephez döglesztő pasi dukál.
És nekem a képességek miatt kell a hibrid dolog. Legyen mágiája és olyan rugós-kés-szerüen kicsapható karma is akkor már.
Cija!
Erre kíváncsi lennék, mit szólnál, ha cserélnénk ízelítőt?
Főleg arra, hogy hogy lehet félig vámpír, félig vérfarkas. Kíváncsi vagyok, hogy oldottad meg! :):):)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!