Hogyan kéne megfogalmazni?
Sziasztok!
Már 8 hónapja írok egy Drarry fanfictiont. Lassan a könyv lezárásánál tartok, és egy levelet kéne írnom, melynek a feladója Lucius Malfoy és a címzett Harry Potter. Nem igazán tudom, hogy kéne megfogalmaznom...Mennyire legyen hivatalos, illetve hogyan szólítsa meg...Azzal tisztában vagyok hogy Lucius magázza Harryt, viszont nem tudom miképp legyen az elején a megszólítás...Pl: Kedves Mr Potter..., Tisztelt...stb.
Remélem érthetően fogalmaztam meg a kérdést és a válaszokat, segítséget előre is köszönöm!
Tisztelt Harry Potter!
vagy csak simán Harry Potter!
Fanfic, ami azt jelenti, hogy bőven el lehet rugaszkodni az eredeti felállástól. Tehát a kérdés, hogy ebben a sztoriban Lucius és Harry milyen kapcsolatban állnak?
Ha úgy, mint a filmekben, tehát nincs különösebb kapcsolat, akkor Tisztelt Harry Potter.
Ha nagyon ellenszevesek egymásnak, akkor csak Mr. Harry Pottert írnék én.
"a ficedet"
Ezt hogy kell kiejteni?
Nem tudom, hogy érdekel-e még valakit, de nekem a Kedves Potter tetszik.
Ha már eldöntötted, végül mit írtál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!