Én a fantasykért voltam/vagyok oda. 10-11 évesen olvastam a Harry Potter első három részét, a Fairy Oak első részét.
Emellet azt olvastam, amit otthon találtam a könyvespolcon: Winnetou, Mogyoró, A sátán kutyája, A két lotti, Galambsziget, Robinson Crusoe, Robin Hood, Tüskevár, Téli berek. L. M. Montgomery-től bármi. A pöttyös könyveket is nagyon szerettem. (Ilyenekre gondolok: [link] )
Az újabb ifjúsági könyveket nem nagyon ismerem, a többiek biztos írnak majd róluk.
23/L
Verne :Kétévi vakáció
Tatay Sándor:Puskák és galambok
Karl May indián könyvei
Louise Pergaud:Gombháború
Az utolsóban azért van némi trágár beszéd..de annyira jó kis történet ,hogy gyerekkoromból nem ez maradt meg..
Itt kategóriákba van szedve. Ha választanom kéne egy párat ebből a listából: Balázs Ágnes: Lufi és az elcserélt születésnap; Anna Woltz: Gipsz; Bojti Anna: Éjszaka az állatkertben (interaktív); Bosnyák Viktória: A nagy szinonima-hadjárat; Lőrinc László: 25 szelfi az Árpád-korból; Frank Schwieger: Zeusz és bandája; Frank Schwieger: Caesar és bandája
Leiner Laura- Bexi sorozat
Hűvösvölgyi suli sorozat
Kerstin Gier-Silber trilogia
Leiner Laura könyvei szerintem egy tizenegy évesnek annyira nem jók, az Szjg elmegy, de a Bexi nem. Bár lehet, hogy csak szerintem nem normális, ha egy kislány a "sakkozásról" olvas... Ugyanígy a Silber sem a legjobb, ahhoz kicsi.
Egy zizi naplója, Fűzlak sorozat, Tea/Geronimo Stilton, Bors Bori, Rosszcsont ikrek sorozat, Titkok.com és a második része: A fiúk listája. Én legalábbis ezeket olvastam, és nagyon szerettem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!