Milyen könyvet ajánlanál egy 7 éves, első osztályt végzett kislánynak, amivel megszerethetné az olvasást?
Sajnos utál olvasni. Valami rövid, egyszerű, érdekes, valamilyen formában esetleg interaktív könyvújdonságra gondolnánk (kisebb korában imádta a Hervé Tullet Pötty könyveit), ami megfelel egy olyan gyermek igényeinek, aki éppcsak megtanult olvasni.
Sajnos a Két Lottival és a Lázár Ervin-könyvekkel szemben immunisnak tűnik. A Rumini megvan nekik, szóval valószínűleg az sem az esete...
Szereti a Jégvarázst, a lányos dolgokat, az állatokat és a fantázialényeket.
Titkos kiralysag könyvek,<-Abszolút gyermekbarát
Gyöngyvér könyvek,
Szigge könyvek, <-Abszolút csaladbarát, gyermekbarát
Egy Zizi naplója (asszem ez a címe, ugye?)
Az anyu én vagyok,
Lúzer rádió, Kehida <-én ilyen koromban olvastam, és nagyon jó, családbarát. Talan egy-két poén van, amit lehet nem értenek a 10 alattiak, de egész jó könyv. :)
Mary Poppins-könyvek (úristen, de imádtam őket!)
Mesél az erdő c. sorozat szintén zseniális (csatlakozva az előttem válaszolókhoz)
Csoda és Kósza (nagyon humoros olvasmány, lovakról szól)
Ha szereti a lányos dolgokat (ahogy írtad), arról az jut eszembe, hogy én kiskoromban rengeteg tündéres mesekönyvet olvastam, esetleg próbálkozhatsz ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!