Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Milyen könyvet ajánlanál egy...

Milyen könyvet ajánlanál egy 7 éves, első osztályt végzett kislánynak, amivel megszerethetné az olvasást?

Figyelt kérdés

Sajnos utál olvasni. Valami rövid, egyszerű, érdekes, valamilyen formában esetleg interaktív könyvújdonságra gondolnánk (kisebb korában imádta a Hervé Tullet Pötty könyveit), ami megfelel egy olyan gyermek igényeinek, aki éppcsak megtanult olvasni.

Sajnos a Két Lottival és a Lázár Ervin-könyvekkel szemben immunisnak tűnik. A Rumini megvan nekik, szóval valószínűleg az sem az esete...

Szereti a Jégvarázst, a lányos dolgokat, az állatokat és a fantázialényeket.

2020. jún. 21. 21:50
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
A Harry Pottert én olyan 11-12 éves kortól ajánlom inkább. Egy 7-8 évesnek még nagyon hosszú és tömör is a szöveg. Plusz egy kisgyerek inkább a sok-sok képpel teli könyveket szereti, amikben kevés a szöveg.
2020. júl. 5. 15:28
 22/24 anonim ***** válasza:

Titkos kiralysag könyvek,<-Abszolút gyermekbarát

Gyöngyvér könyvek,

Szigge könyvek, <-Abszolút csaladbarát, gyermekbarát

Egy Zizi naplója (asszem ez a címe, ugye?)

Az anyu én vagyok,

Lúzer rádió, Kehida <-én ilyen koromban olvastam, és nagyon jó, családbarát. Talan egy-két poén van, amit lehet nem értenek a 10 alattiak, de egész jó könyv. :)

2020. júl. 5. 23:26
 23/24 anonim ***** válasza:
Sőt, a Trapiti is elég mókás könyv lehet a számára
2020. júl. 5. 23:27
 24/24 anonim ***** válasza:

Mary Poppins-könyvek (úristen, de imádtam őket!)

Mesél az erdő c. sorozat szintén zseniális (csatlakozva az előttem válaszolókhoz)

Csoda és Kósza (nagyon humoros olvasmány, lovakról szól)

Ha szereti a lányos dolgokat (ahogy írtad), arról az jut eszembe, hogy én kiskoromban rengeteg tündéres mesekönyvet olvastam, esetleg próbálkozhatsz ezekkel.

2020. aug. 8. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!