Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vagy Twilight?...

Harry Potter vagy Twilight? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Gondolom a legtöbben mindkettőt utáljátok, de mégis melyiktől kaptok kevésbé hányingert?

Én egyébként HP fan vagyok. :)

Köszi.

2010. júl. 31. 22:45
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

ohéj. 15:01 vagyok és az izgalmas után nincs vessző a karakterek előtt. bocs, csak szúrta a szemem...

és akkor HP mégegyszer, hogy a kérdésre is válaszoljak

2010. aug. 2. 22:44
 22/32 A kérdező kommentje:

"a herri pottyer-t imádtam a twilight előtt

most a twilight nekem jobban bejön

herrri potttyer az alkonyathoz képest nulla"

Mert ő amúgy le tudja írni helyesen a Harry Potter-t. Csak az ő butaságára reagáltam, de nehogy észrevedd, fujj!

2010. aug. 3. 02:06
 23/32 anonim ***** válasza:
100%
Sztem ez egyértelmű.... Harry ...
2010. aug. 3. 11:27
 24/32 anonim válasza:
100%
Én mind kettőt szeretem. Nálam nincs egy kategóriában a Harry Potter meg a Twilight. A Harry Potter nem romantikus fantasy így nem értem minek kell a Twilighthoz hasonlítgatni.
2010. aug. 3. 21:29
 25/32 A kérdező kommentje:
Azért, mert mindkettőt rengetegen olvassák, és sokan úgy vélik, hogy a Twilight kiütötte a nyeregből Harryt.
2010. aug. 3. 23:45
 26/32 anonim válasza:
73%
Persze mert a Twilight újdonság. 1-2 év múlva megint lesz egy szenzációs sorozat ami meg a Twilight-ot fogja kiütni a nyergből :D
2010. aug. 3. 23:58
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

Annak idején a Harry Potterért sem rajongtam, de a Twilight-hez képest kalsszisokkal jobb.

Szívesebben ültem be Harryre, mint erre a nyálas tinifilmre. Igen, sajnos megnéztem a filmet, kérem vissza azt a 1,5 órát az életemből !

Meg amúgyis... a többi vámpíros könyvekkel ellentétben, ez nem adta meg azt a tipikus vérszívó érzést.

Mi ez kérem ? Vega vámpírok ?

Áhh....

2010. aug. 5. 09:56
 28/32 anonim válasza:
100%

Én mind2őt szeretem...:D

Harry Potter sorozatot olvastam már vagy 4*, Twilightot is 3*... :D Sztem mind a kettő jó.

2010. aug. 6. 22:25
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A Harry Potter sokkal eseménydúsabb. És enegem több mindenre megtanítottak. Az írónő jobban ki tudja fejezni magát, mint Steph. A Twilight könyvek nagyon jók, sokat köszönhetek neki, nem tudtam letenni őket. A történet jó, csak rosszul van megírva.

De mindenkinek más tetszik. Attól függ, milyen vagy...

2010. aug. 16. 19:11
 30/32 anonim ***** válasza:
22%

én vok a " harry pottyer-es"

Köszike h lefikáztál

2010. aug. 16. 20:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!