Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Harry Potter vagy Twilight?...

Harry Potter vagy Twilight? Melyik tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Gondolom a legtöbben mindkettőt utáljátok, de mégis melyiktől kaptok kevésbé hányingert?

Én egyébként HP fan vagyok. :)

Köszi.

2010. júl. 31. 22:45
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
50%

Én speciel olvastam mind a 2-öt. És igazábol a Hp-ben is előre tudtad,h Voldemortot úgy is legyőzik... De Piton tényleg meglepi volt. A Twilight-ban meg naná,hogy Bella vámpír lesz...De SPOILER, azt fogadok nem gondolta előre senki,hogy Jacob bevésődése,majd pont Edward és Bella lánya lesz....

Egyébként nekem inkább Twilight!!:)

2010. aug. 1. 21:05
 12/32 anonim ***** válasza:
88%
Harry Potter :D
2010. aug. 2. 01:26
 13/32 A kérdező kommentje:

77%

Senki, csak én, úgy tűnik... :D Olvastam az első három kötetet, na mondom, ezt a sablont, tiszta szappanopera. Meg gondoltam, hogy Jacobnak nincs esélye Bellánál, úgyhogy végül kell majd neki egy csaj. És nem tartottam valószínűnek, hogy csak ezért jön majd be új szereplő, a meglévők közül pedig csak a kislány jöhetett szóba, szóval elég egyértelmű volt szerintem. :'D Igazságtalan lett volna lógva hagyni Jake-et, új szereplő hülyén vette volna i magát, Nessie meg amúgy is Bella egy része, ha azt vesszük... Hát nem volt nagy meglepetés. :P

2010. aug. 2. 06:27
 14/32 anonim ***** válasza:
88%
hp
2010. aug. 2. 11:22
 15/32 anonim ***** válasza:
41%
Twilight
2010. aug. 2. 12:52
 16/32 anonim ***** válasza:
19%

a herri pottyer-t imádtam a twilight előtt

most a twilight nekem jobban bejön

herrri potttyer az alkonyathoz képest nulla

2010. aug. 2. 13:08
 17/32 A kérdező kommentje:
Hát igen, a tvájlájt olyan érzelmi mélységeket nyújt... Főleg amikor edvárd, a pasim leveszi a fölsőjét. Húúú. xD
2010. aug. 2. 13:18
 18/32 anonim ***** válasza:
91%

Harry Potter: regény a barátságról, szeretetről, kitartásról, s a többiről. Rengeteg fordulat, izgalmas, karakterek. Egy majdhogynem tökéletesre kreált másik világ, mely a sajátunkkal párhuzamosan létezik.

Twilight: Nem akarok senkit sem megsérteni, nekem nagyon sok volt. A Mary Sue karakter, avagy Bella Swan (már a neve is annyira tipikusan nyál: Bella jelentése szép, a Swan meg hattyú ugyebár...). A pipogya Edward, aki az írónő gimis szerelme lehetett valamikor. Meg a dühöngő-meleg(úgyértem forró)-izomagy Jacob. Aztán pedofília, nekrofília, bestialitás (kissé eltúloztam, oké). Unalmas párbeszédek, üres cselekmény... Szegény mellékszereplők pedig csak körvonalas alakok az egészben, hogy ne csak ezt a "különös", és nagyon unalmas szerelmi háromszöget figyeljük folyton.

Mellesleg a vámpír emberi vért szív, nem bírja a napfényt, gonosz (legalábbis gonoszkodó... :D), halott, és NEM CSILLOG!!!!!!

Én a Harry Potterre szavazok.

2010. aug. 2. 15:01
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
Én mindkettőt imádom:)
2010. aug. 2. 16:49
 20/32 anonim ***** válasza:
36%
Twilight<-- így kell helyesen írni, látom, egyesek(köztük a kérdező) nem tudja. Egyébként szerintem is a Twilight-sorozat jobb, mint a Harry Potter, de mindenkinek megvan a maga véleménye
2010. aug. 2. 18:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!