Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Hogyan értelmeznétek ezt a...

Hogyan értelmeznétek ezt a rövid irományt?

Figyelt kérdés

“Határozott nemet mondasz

Mi lesz, ha mégsem lesz holnap?

Ha érzéseid benned maradnak?

Többé nem lesz súlya a szavadnak?

Akkor mondhatod magad igazán zavartnak

Ezt nevezem ostobán, kalandnak.”

Szerintetek?

Kiváncsi vagyok, hogy más mire gondol.

2020. jún. 11. 18:05
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Igazából nem teljesen értem a kérdést. Elég felszínesen van megfogalmazva (én például egyetlen költői képet sem fedeztem fel benne), ugyanakkor semmit sem mond. Random rímelő sorok, amiket számomra semmi sem köt össze. Bár ezt lehet, hogy a kezdetleges ritmus okozza, amitől minden sor teljesen különállónak hat. Ha nagyon kéne mondanom valamit, akkor arra gondolnék, hogy valakit visszautasított a szerelme, és ezért most valahogy úgy próbálja csavarni a szavakat, hogy a másik fél érezze rosszul magát. Ehhez például tök jól hat az összezavaró, összefüggéstelen megfogalmazás, hiszen ilyen helyzetekben ez valóban gyakran jellemző a sértett fél kirohanására.

Most visszaolvastam, és kicsit nyersre sikerült a válaszom. Őszintén nem akarlak megsérteni, de én ezt így látom.

2020. jún. 12. 10:49
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi, én is azért kérdeztem, mert nem voltam benne teljesen biztos, hogy az -e az üzenet, amire én gondolok.

De egyébként nekem is hasonlóan jött le, köszi.

Csak megfejtettük.

Engem nem sértettél meg, én is csak olvastam.:D

2020. jún. 13. 00:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!