Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Melyik Drábik János könyvvel...

Melyik Drábik János könyvvel érdemes kezdeni?

Figyelt kérdés
Szeretnék olvasni egy könyvet tőle, de fogalmam sincs hogy melyiket érdemes elkezdeni. Valaki aki olvasott tőle ezt azt tudna nekem ajánlani egy könyvet tőle?

2020. jún. 10. 01:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem első körben nem könyvvel, hanem az interneten is elérhető írásaival, előadásaival érdemes indítanod:

[link]

youtube: Drábik János kulcsszó

Ezek alapján nagyjából meg tudod állapítani, hogy érdekel-e a mondanivalója, követhető-e a gondolatmenete.

A könyvei elég egybefüggőek, hasonló témákat tárgyalnak, szerintem nincs igazán sorrendiség köztük. Mivel keltette fel az érdeklődésed egyébként?

2020. jún. 10. 13:58
 2/4 A kérdező kommentje:
Puzsérral volt egy rádiós beszélgetése amit láttam, facebookon is követem és ő a Trianon társasá elnöke. Ezektől kedvet kaptam hogy olvassak valamit tőle. Inkább őt akarom hallgatni mint valamelyik buta, agymosott celebet. Ezekszerint amit mondtál a legelső könyvei közül kiválasztok egyet.
2020. jún. 12. 03:59
 3/4 anonim ***** válasza:

Értem. (A Puzsér-beszélgetésről még nem hallottam, ez engem is érdekel).

Ami nekem tetszett anno tőle az ez a könyv:

[link]

De úgy rémlik, valamiért a kiadó visszavonta talán, vagy ilyesmi, ezért nehéz beszerezni. Nem tudom, így volt-e.

Egyébként érdekesnek érdekes, megfontolandó, amiket ír, de azért fenntartásokkal kezeld. Az a tapasztalatom, hogy gyakran nem jelöli meg a forrásait, vagy csak nagyon pontatlanul.

2020. jún. 12. 11:58
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen minden összeesküvéselméletet fenntartásokkal kell kezelni, ez így igaz.

Itt van a beszélgetése Puzsérral:

https://www.youtube.com/watch?v=EmTNSNF6kvI

2020. jún. 12. 23:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!