Milyen e-book olvasót vegyek?
Kb olyan 30 ezer körül szánnék rá. Olyant szeretnék ami háttérvilágításos és előny lenne ha tokot is lehetne hozzá venni.
Köszönöm a segítséget.
A Kindle Fire NEM ebook olvasó, hanem tablet. Teljesen más technológia, pont ezek miatt a teljesen helytelen információk és zagyvaságok miatt mondják sokan a mai napig, hogy hát nekik az ebooktól fáj a szemük. Fájni is fog, ha gyakorlatilag egy normál kijelzőn olvasnak.
A Kindle Paperwhite tényleg nagyon jó. Annyi, hogy az 40 körül van. Én spórolnék rá még egy kicsit és megvenném.
Anyukámnak Alcore Myth LED-je van, ő szereti, én nem használtam még soha. Az megfelel a kb. 30-nak. Tokot nem tudom, hogy van-e, de nekem kötött tokom van, amit anya csinált :D
Első ebook olvasónak egy 25-30ezres Navon vagy Alcor is megteszi...
Nem mindenkinek jön be...
(Utána Karácsonyra akár egy komolyabb tudású...)
Én egy boldog Navon Light tulajdonosa vagyok,2018karácsonyára kaptam.
Napi kb 3-4 órát nyújom,van hogy hétvégén 10 órát is☺.Kb 30 órát bir az akksija.Tokot tartalmazott a csomag(nem ragasztottam be,csak bele csúsztatva hordom).Minden formátumot (epub,pdf,mobi,azw3) ismer,én az epubot szeretem.Kb 1000 könyvet raktam rá annó,azóta max 2x ha raktam rá újakat. Én csak pozitivat tudok mondani.Telefon töltővel max 5 óra alatt nulláról feltölt.Esetleg javaslom a kijelzőre egy fólia felrakását/rakatását (~5 ezer ft a fóliával együtt,én nem bántam meg a gsmesnél) Pár éven belűl nem tervezek újat venni.
Valamilyen Kindle Paperwhite. Van háttérvilágítás és millió egy tok közül választhatsz. És a felbontása is megfelelő. Mint írták, 40K körül van, de megéri spórolni rá egy kicsit. Eredeti Amazonos tok viszont jó drága, megteszi más is.
Nekem Kindle Basic van, de keveslem a felbontását (szöveget olvasni alapvetően elegendő, de pl. manga felejtős).
Pocketbook.
A kindle egy zart rendszerrel kiadott olvaso ami az amazonrol letoltott ebook fajlokat fogadja el. Emellett van par konyv amit amazonon nem kaphato. A pocketbook 19 fele fajlt (ha a hang es kepfajlokat nem szamolom bele) kezel es ugyanugy kapható hozzá eleg sok tok itthon ha a Googleben rakeresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!