Krimi könyvek, amiket "egyszer legalább el kell olvasni" kategóriába soroltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Új szerelmem a krimik , kb. 2 éve fedeztem fel, addig csak mindenféle limonádékat olvastam. Eddig Chris Carter könyvei a favoritok, és Donato Carrisi-Démoni suttogás könyve, ami leginkább tetszett. Ehhez hasonlóakat tudnátok ajánlani? M.J. Arlidge könyvei közül is olvastam néhányat, de annyira nem tetszettek.2020. jún. 2. 20:20
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nekem sajnos nem eléggé "krimi" (tudom, menjek a francba, hogy ezt le mertem írni :D ). A Tíz kicsi négert, Az öt kismalacot, és Az ABC-gyilkosságokat olvastam tőle. Persze jók voltak, de itt-ott eluntam.
2020. jún. 4. 18:31
3/6 anonim válasza:
Arthur Conan Doyle Sherlock Holmes könyvei. Na, ezek mindenképpen!
4/6 anonim válasza:
Edgard Wallace. Én őt ajánlom, nem éppen modern író, de én végig izgultam a könyvét, konkrétan A zöld íjász-t.
5/6 anonim válasza:
Jo Nesbø Harry Hole sorozata
Tess Gerritsen Rizzoli & Isles sorozata (A sebész)
P. D. James, Patricia Cornwell, Dean R. Koontz, Robin Cook könyvei
6/6 anonim válasza:
Agatha Christie, Edgar Allan Poe könyvek, novellák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!