Van olyan, aki régen szerette", vagy hitte, hogy szereti, de aztán megutálta/elhagyta az olvasást/írást? Hosszú lesz! (?)
Azt hiszem egy bizonyos pontig rettenetesen hasonló a problémánk.
Valahol ott válik el a "történetünk" mikor azt írtad, áttértél a krimire és szimpatizálni kezdtél a sorozatgyilkosokkal.
Én krimi helyett a fantasyba és a sci-fibe ástam bele magam és időm nagy részét egy teljesen másik világban töltöm, hogy elszabadulhassak a valódiból, ahol nincsenek senkim.
Én a "depressziómat", ha egyáltalán szabad így neveznem. Koreai romcom-okba folytom, mivel azok olyan kis aranyos és általában pozitív történetek amik elfelejtetik velem a szomorú valóságot.
Én nem utáltam meg a könyveket vagy az írást, nekem a lételememmé váltak.
Akárhol vagyok, akármit csinálok, a fejemben történetet írok, egy másik világban vagyok szellemileg.
Úgy vélem a " problémánk" hasonló, csak mást kezdtünk vele, máshogy próbáltuk megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!