Hogy vagytok vele? E-book vagy hagyományos könyv? Melyiket szeretitek jobban?
Figyelt kérdés
2020. máj. 28. 14:12
11/14 anonim válasza:
Egyébként vannak újrahasznosított papírból készült könyvek is. Ezekhez nem kell fákat kivágni. Bár szerintem ezeket a fákat, amikből a papír készül, direkt erre telepítik.
12/14 anonim válasza:
Még egy szavazat a hagyományos könyv mellett! :P
Aki ugyanígy gondolja az érti miért.
13/14 anonim válasza:
ebook olvaso.
-nem foglal helyet a sok konyv
-konnyebb tartani mint egy 500oldalaskonyvet
-konnyebb magaddal cipelni, konnyu es vekony.
-a konyvespolcod magaddal tudod vinni
-olyan konyvet is meg tudsz venni ami mar nem kaphato
-vizallo(bizonyos modellek)
-este, lampa nélkül is kellemes az olvasás
-ha megtetszik egy konyv par perc alatt megtudod venni es mar elkezdeni (olcsobb kicsit az ekonyvek es nincs szállítási költség)
14/14 anonim válasza:
Rendes könyv. Ismerőseim próbáltak rábeszélni, hogy az e-book gazdaságosabb, hiszen több ezer könyv elfér egyszerre a kezedben. De ez engem nem hatott meg. Sokkal jobb ránézni egy telepakolt, rendszerezett könyvespolcra. Leemelni a polcról, lapozni, érezni a papír illatát. Nekem ez sokkal többet jelent, mint, hogy az ebook olcsóbb. Próbálok antikváriumból vásárolni, amikor csak tehetem éppen emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!