Van különbség a Szent Johanna Gimi Kalauz és a Kalauz 2.0 között?
A kimaradt jelenetek most már azért nincsenek benne, mert a sorozat új formájába belekerültek.
Egyébként nekem megvan az eredeti Kalauz és igazából számomra többnyire nem tetszenek a rajzok. Illetve hiányosnak is tartom azokat, mint pl. Reninek és Virágnak volt 2 vagy 3 korszaka is. Sokkal jobb lett volna időszakokra vagy korszakokra bontani. Virágnál kifejezetten fontosnak éreztem volna. Őszintén szólva jobb rajzolót is kértem volna fel hozzá.
Nekem személy szerint a régi design sokkal jobban bejött. Tetszett, ahogy lerajzolták az összes szereplőt, - ehhez képest az új szériában csak 1-1 ábra van a nevük mellett.
De sajnos az új szériás környvek borítója is elég vérszegény. Az eredeti, hangulatos, már tényleg ikonikusnak számító design után a későbbi felhozatal eléggé hervasztó.
A Kalauz 2.0 sokkal bővebb. Ha nagyon érdekel megveheted, de szerinte egyszerűbb ha kikölcsönzöd könyvtárban és átlapozgatod jó egy kis nosztalgia.
Én is sajnálom, hogy nincsenek a szereplők lerajzolva.
Van benne: adatlap a szereplőkről, érdekességek, megfílmesítéssel való tájékoztatás, emlékezetes jelenetek mind a 8 kötetből, előszó utószó, Reni leve Corteznek részelt, díjak...
Ajánlom elolvasni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!