Milyen eddig a könyvem?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Wattpadon írok egy könyvet, még nem tökéletes, de érdekelne. Nektek eddig, hogy tetszik?2020. máj. 26. 18:55
2/9 anonim válasza:
Szerintem kicsit (de lehet nagyon) elfelejtetted belinkelni.
4/9 anonim válasza:
Nagyon jó. Eddig az év könyve nálam.
6/9 anonim válasza:
Egy fejezetet bírtam, olyan szinten iszonyat a helyesírásod.
7/9 anonim válasza:
A nyelvezete elég furcsa, a helyesírásról meg inkább nem is beszélnék. A nyelvezet majd alakul ha átolvasod még párszor (én általában hagyom "pihenni" pár hónapig mikor kesz vagyok egy fejezettel és utána átírom), a helyesírást meg még nagyon át kell nézni, mert így az az érzesem van, hogy összecsapott az egész.
8/9 anonim válasza:
A cselekmény több helyen redukált és logikátlan. A helyesírás borzasztó. A történet veleje meg elég klisés. Tudom, valaki az ilyet szereti, és elnézi a hibáit, én nem. Nekem kicsit sem jött be.
Viszont, öröm látni végre egy olyan könyvet wattpadon, amiben a szerző ismeri a párbeszéd megírására vonatkozó szabályokat, és nem forgatókönyv szerűen sorolja fel, ki mit mondott.
9/9 anonim válasza:
Kevesebb vessző kell, mint gondolod, a fülszövegnél tartok, de már az is tele van nyomva indokolatlan vesszőkkel.
Nem kell vessző olyan helyre, ahol éppen úgy mondod magadban a mondatot, hogy szünet van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!