Japán író neve?
Figyelt kérdés
Japánul tanulok és sok otthon tanulós videót és cikket olvasok. Valahol hallottam, hogy van egy író aki tiniknek ír könyveket csak hiraganával, de nem tudom hol olvastam vagy láttam. Ha valaki ismer ilyet akkor örülnék ha megosztaná velem. Fontos, hogy csak hiraganával írott jöhet szóba.2020. máj. 22. 00:52
1/1 anonim válasza:
Ezt ne csináld szerintem! Sokkal de sokkal jobban hasznodra válik, ha inkább olyan könyveket/mangát olvasol, amiben kanjival írnak, hidd el. Olyanokat keress, amikhez van furigana, így az sem baj, hogyha egyelőre nem tudsz kanjit olvasni.
Sokkal egyszerűbb kanjival írt mondatokat olvasni, mint csak hiraganával írtakat. Lehet, hogy az elején még nem így tűnik, de egy idő múlva te is rájössz majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!