Szép rajzolású mangákat, webképregényeket keresek?
Olyan szintű képregényeket keresek, mint az Oyasumi Punpun, tsubaki lonely chu vagy Ogeretsu Tanaka mangái.
Témától függetlenül, eroguron kívül bármi jöhet, aminek tényleg szép és/vagy realisztikus a rajzolása.
Tudnátok ajánlani párat?
Nem tetted egyszerűvé a kérdést. Az egyik egy teljesen realista, a másik egy átlag shoujo, a szépség pedig főleg így támpontok nélkül erősen szubjektív.
Például az Akira kimondottan részletgazdag és a stílusa Otomo-tól elidegeníthatatlan:
Az Ikegami Ryoichi által illusztrált mangák pedig kifejezetten a realuzmus irányát szokták követni, de sosem megy annyira túlzásba a részletekkel, mint az Oyasumi Punpun:
Nihei Tsutomunak szintén van egy érdekes stílusa, nagyon el tud veszni a részletekben, de nem szereti a tiszta vonalakat.
És ugyanez mondható el Hayashida Q-ról legalábbis a Dorohedoro kapcsán.
Manabe Jouji szinte a késő 80-as, kora 90-es évek lenyomata:
Urushihara Satoshi szintén abban az időszakban elég meghatározó volt:
A Gon gyakorlatilag 99.9% ultrarealizmus, de olvasnivaló nincs sok benne:
A Green Blood többé-kevésbé félúton húzta meg a határt:
A Gunsmith Cats a hátterekben realisztikus, a karakterdizájnok terén erősen a 90-es évek stílusát követi:
A Gunnm hasonlóképpen, de erősebben stilizált:
Az Innocent minimum megközelíti realizmusban a Punpunt:
Araki Hirohiko mellett sem lehet szerintem elmenni, és az ő munkái szerintem színesben még jobban is mutatnak:
Meguntam, hogy mindenhez írjak egy mondatot, a képek úgyis magukért beszélnek.
Ghost in the Shell: Stand Alone Complex - [link]
Loose Senki: Old Boy - [link]
Marie no Kanaderu Ongaku - [link]
Ningen Shikkaku (Furuya Usamaru adaptáció) - [link]
Ookami to Koushinryou - [link]
Planetes - [link]
Pluto (szerintem Urasawa szebben rajzolta meg, mint a 20th Century Boyst) - [link]
Ran to Haiiro no Sekai - [link]
Boichi-től bármi - [link]
Otoyomegatari - [link]
Vinland Saga - [link]
És még százezer másik, de már linkelgetni is meguntam.
Boichi: Hotel
Sumeragi Natsuki: Yama ni Sumu Kami, Rensen - Hana no Koe Yowa
Mori Kaoru: Otoyomegatari, Emma
Yukimura Makoto: Planetes, Sayonara ga Chikai no de, Vinland Saga
Toyoda Tetsuya: Undercurrent
Asada Hiroyuki: Renka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!