Arról szól, hogy a főszereplő kómába esik, és egy külön világba csöppen, ahol tulajdonképpen csak komába esett emberek vannak, akik várják a sorsukat ami vagy élet vagy halál. Értik egymas beszedét, hiszen amikor bejutnak ebbe a komavilágba autómatikusan "rögzül". Több mindenről szol még, de csak ennyit irnék inkább róla.
Szerintem meg érdekes sztori. Én szívesen elolvasnám vagy legalább egy kis részletet belőle.
2020. máj. 19. 20:25
32/42 anonim válasza:
Szerintem ez nem az én stílusom, de ettől még izgalmas ötlet. Viszont, nagyon fontos! Ne a siker érdekében írj könyvet!! ha van egy jó sztorid, ami neked tetszik, akkor ne érdekeljen a véleményünk, hanem hajrá!!! Vegyük PL J.K. Rowling Harry Potterét. Tudod hány kiadó utasította el? Aztán meg világsláger lett. Szóval hajrá!
2020. máj. 19. 21:03
33/42 anonim válasza:
Ez az alapgondolat kísértetiesen emlékeztet egy orosz sci-fi filmre. Ha ez nem véletlen, jobb ha leteszed a tollat, a plagium nem kifizetődő.
2020. máj. 21. 09:45
34/42 A kérdező kommentje:
Mi a címe? Nem szoktam sci-fit nézni.
2020. máj. 21. 10:36
35/42 anonim válasza:
Legyen mindegy, tedd le a tollat, mert börtönbe is kerülhetsz! Ez nem vicc!
2020. máj. 21. 11:21
36/42 A kérdező kommentje:
Mondom hogy nem láttam ilyen filmet ember.
2020. máj. 21. 16:42
37/42 anonim válasza:
Kérdező, attól, hogy nem láttad, ugyanúgy megütheted a bokádat. :D
2020. máj. 21. 17:19
38/42 anonim válasza:
A film címe "Kóma". És ha nem bizonyítható szándékosság, akkor csak visszavonják a plagizált könyv forgalmazását és esetleg elkobozzák a bevételt. Ha szándékos plagium esete bizonyított, annak pénzbüntetés is lehet a vége, az elkobzáson túl. A szellemitulajdonvédelemben pedig igen vastagon tud fogni a bírók tolla.
Szerintem pont ezt az ötletet jobb ha hanyagolod.
2020. máj. 26. 01:04
39/42 anonim válasza:
Megnéztem és a film, meg, amit a kérdező leírt, ég és föld. A filmben egy doktornő próbálja kinyomozni, hogy miért estek kómába az emberek, a kérdező most készülő könyvében meg egy kómába esett lány a kómába esett apjával meg pár kómába esett emberkével egy másik univerzumban beszélgetnek.
Vagy a filmben igazából a dokinő is kómában van? Vagy esetleg a kómások egy másik univerzumban bestélgetnek?
2020. máj. 26. 19:10
40/42 anonim válasza:
Akkor nem jó filmet néztél meg. Amiről én beszélek, konkrétan arról szól, hogy kómába esett emberek egy közös álomvilágba kerülnek, ahol tudnak (többek között) beszélgetni egymással. 2019-es a film.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!