Gyászolóknak szóló könyvek?
Figyelt kérdés
Mit ajánlanátok - ha lehet egyáltalán - olyannak, aki nemrég elvesztett valamit? Lehet vallásos könyv is, nem érdekes, a szempont az, hogy vigasztaló legyen...van ilyen? (Eddig egy C. S. Lewis-könyvet találtam ami ilyesmi).2020. máj. 12. 16:23
1/5 anonim válasza:
Én javaslom a figyelemelterelést. Valami szépirodalmat, vagy kalandregényt. De ne olyat, amiben minden happy (mondjuk egy Büszkeség és balítélet) Hanem mondjuk egy Üvöltő szelek szintűt. Na meg a 100 év magány is jó. Én azt tanácsolom inkább tereld el a figyelmed, mint hogy belesüppedj!
3/5 A kérdező kommentje:
Ment a felpontozás és köszönöm, de alapvetően inkább olyanra gondoltam, ami nem elterelő, hanem inkább a gyászon való túljutásban, vigasztalódásban segít. Sajnos, ez nem olyan amit most sikerrel el lehetne terelni.
Köszönettel várok további válaszokat is.
2020. máj. 12. 17:37
4/5 anonim válasza:
Szia,
Én Szalézi Szent Ferenc válogatott leveleit ajánlanám. Ebben az első levél is ilyesmi témájú:
"I. Vigasztaló levél egyik nagynénjéhez, akinek férje meghalt."
vagy a 22-ik:
"XXII. Egy úrnőhöz, akinek egyetlen fia meghalt."
A könyv végén van egy kis tartalomjegyzék, remélem segíthet, online is tudod olvasni a könyvet:
5/5 anonim válasza:
ui.:A fenti könyv itt is megtalálható, ennek a szövegében lehet keresni is:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!