Tudtok olyan könyvet, ahol egy szégyenlős lány összejön egy menő pasival, rosszfiúval?
Figyelt kérdés
Olyan könyvet keresek, ahol egy szégyenlős lány, akár kövér vagy valami más miatt szégyenlős, mondjuk egy sérülés vagy ilyesmi, de lehet csak szimplán ok nélkül is, összejön egy pasival,. Mondjuk úgy, hogy a pasi próbálkozik, a csaj először nem is hisz neki, azt hiszi, hogy ez egy vicc, utána valahogy összejönnek. És utána meg, mondjuk 18 plusszos részek jönnek, a pasi tanítgatja a csajt, és végig növeli az önbizalmát, nem úgy, hogy már a huszadik oldaltól a csajnak van egy csomó önbizalma. Szóval valami ilyesmit szeretnék, de nem muszály szexsztorinak lennie, lehet valami romantikus is ugyanezekkel az alapokkal. Tudom, hogy elég sok részletet írtam le, de ha tudsz csak egy kicsit is hasonlót, kérlek írd le. Köszönöm, ha válaszolsz!2020. máj. 8. 11:03
1/8 Vecpanni válasza:
A LOL könyvek között egy csomó ilyen van.
2/8 A kérdező kommentje:
Köszi!
2020. máj. 8. 23:15
4/8 anonim válasza:
Vöröspöttyös és Aranypöttyös könyvek közt ezer számra vannak ilyenek. Könyvmolyképző kiadó.
5/8 A kérdező kommentje:
#4: Tudnál írni konkrét példát légyszíves? Ha eszedbe jutna valami, ami a legjobban hasonlít a leírásomhoz?
Köszi mindenkinek a választ!
2020. máj. 17. 14:51
6/8 anonim válasza:
Tammara Webber: Easy. A 18+ tanítgatós rész pl pont benne van, és az oldalak fele attól csöpög hogy a srác milyen menő, a csaj meg mennyire nem érzi annak magát.
(#4 voltam)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2020. máj. 21. 09:00
8/8 anonim válasza:
Az Alkonyat könyvek is erre alapoztak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!