Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Könyvek amik megszerettetik...

Könyvek amik megszerettetik velem a kémiát és a biológiát?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nagyon szeretek olvasni, bár nem természettudományi könyveket. Valaki ajánlotta nekem, hogy ha kevésbé szeretem pl. a kémiát, akkor érdemes lenne olvasnom arról szóló könyvet. Ezáltal jobban felkeltené az érdeklődésemet és talán még meg is szeretem.

Szóval az lenne a kérdésem, hogy tudnátok-e ajánlani ilyesmi könyveket? Amik szerintetek tényleg érdekesek.:)

2020. ápr. 28. 21:35
 1/3 kémiatanár válasza:
100%
Nagyon ajánlom a "100 kémiai mítosz" és a "Vízilónaptej és más történetek kémiából" című könyveket, erre a célra (is) tökéletesen megfelelnek. A nyelvezetük könnyen emészthető és remekül illeszthetők a tananyaghoz is (és nem mellesleg tanárként remek projektfeladatokat lehet hozzájuk kreálni :) ).
2020. ápr. 28. 22:50
 2/3 A kérdező kommentje:
Uu de szupi! Köszi a valaszodat:)
2020. ápr. 29. 13:07
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, az olvasmányos, krimis történeteket mennyire szereted, de tudom ajánlani Robin Cook könyveit. Orvosi krimiket ír, és szerintem nagyon jók, izgalmasak :)
2020. máj. 4. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!