Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Tudnátok írni jó e-könyv...

Tudnátok írni jó e-könyv oldalt, ahová bárki felrakhatja saját könyveit kiadás célból?

Figyelt kérdés

Amazonról hallottam, a Google és Apple Booksra én mint magán ember is feltolhatom, vagy csak a kiadók?

Mert hallottam mindkettôrôl.

Válaszotokat elôre is köszönöm.

2020. ápr. 25. 07:24
 1/2 anonim ***** válasza:

Kiadási célra biztosan nincs nyilvános oldal, mert ha megosztod nyilvánosan, utána ki lenne az a hülye, aki kiadja, mikor már mindenki hozzáfért. Kiadásra csak kiadónak küldhetsz el olyan kéziratot, ami még nyilvánosan nem jelent meg máshol, mivel a fentiek értelmében miért adná ki a kiadó, ha már mindenki olvasta és ingyen? Digi

Vagy csinálsz magadnak saját kiadást.

Mit értesz kiadás alatt? Azt, hogy felrakod és elolvashatja bárki? Mert az nem kiadás, az megosztás.

2020. ápr. 25. 12:01
 2/2 anonim ***** válasza:
Publio. Ha van elég pénzed, akkor kiadják, akkor is, ha mondjuk szerkesztő vagy lektor nem látta.
2020. ápr. 25. 13:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!