Szerintetek kijön idén Leiner Laura: Iskolák versenye 4. része?
Átnéztem és mivel a saját honlapját nem engedi megnyitni a laptopom, ezért megnéztem, hogy milyen tagolással adta ki a trilógia 1.részének könyveit. Arra jutottam, hogy mind3n évben 2017-től megjelent egy része. 2017-ben az Ég veled, 2018-ban a Maradj velem, 2019-ben pedig az Emlékezz rám.
Mivel én az Emlékezz rám végén úgy értelmeztem a mondatot, (,,Vége az Iskolák versenye 1. trilógiájának") hogy lesz folytatás, ezért már izgatottan várom. Alapból sem biztosra, de úgy számoltam, hogy idén jönne ki a 4.rész, azaz a 2.trilógia 1.része.
Igazából még nem végeztem a trilógia 3. részével, de 3 napja kezdtem el olvasni mind a 3 könyvet és már az utolsó könyvnél tartok, azaz ha ma végeztem a teendőimmel, folytatom és ezzel be is fejezem az 1. trilógiát.
Lehet, hogy ez most itt senkit sem érdekel, de azért leírtam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: Ha kijönne idén a könyv, akkor a jelenlegi helyzetbe is kijön, vagy el lenne halasztva, a járványhelyzet végéig?
Igen, tudom, hogy a trilógia 3 részt takar, de az 1.trilógia végén azt írta, hogy vége az Iskolák versenye 1. trilógiájának, tehát ebből arra következtettem, hogy lesz 2.trilógiája is. Azaz, a 2.trilógia 1.része alatt értettem a 4.részt.
Remélem így érthető.
A 4. rész valóban helytelen fogalmazásnak tűnik, de a második trilógiát sem értik a többiek. Segítek.
Egy trilógia valóban kereken 3 részből áll, azonban a 3. rész végén szerepel az alábbi mondat. Vége az első trilógiának. Tehát lesz második trilógia-sorozat. (Ezt valószínűleg nem így tervezte előre Laura.) Még nem tudunk hivatalos címet, de Iskolák versenye II/1. vagy 2.01 lenne így a folytatás címe.
Ami a megjelenést illeti: valószínűleg nyárra vagy őszre várható. Laura annyit árult el, hogy nyár elején hozza az információkat. Egyébként valóban megint beiktatott a folytonos megjelenései közé teljesen másféle és úgyszólván régi-új projektet, ami számomra úgyszólván nem szimpatikus. Mint a versenytábor első része után a két Remek könyvet nyomta ki újra és ezért csúszott a folytatás. Nem szimpatizálok azzal, hogy belebegtet híreket és közben mégis mást csinál valójában.
Nagyon szépen köszönöm az utolsónak!
Illetve aki kötekedni akart, hogy nem lesz követekző trilógiája, annak mondanám, hogy megnéztem Laura oldalát és a kérdések közt találtam egy ilyet is. És a válasza az volt, hogy lesz új trilógiája, csak más szereplőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!