Szerintetek kijön idén Leiner Laura: Iskolák versenye 4. része?
Átnéztem és mivel a saját honlapját nem engedi megnyitni a laptopom, ezért megnéztem, hogy milyen tagolással adta ki a trilógia 1.részének könyveit. Arra jutottam, hogy mind3n évben 2017-től megjelent egy része. 2017-ben az Ég veled, 2018-ban a Maradj velem, 2019-ben pedig az Emlékezz rám.
Mivel én az Emlékezz rám végén úgy értelmeztem a mondatot, (,,Vége az Iskolák versenye 1. trilógiájának") hogy lesz folytatás, ezért már izgatottan várom. Alapból sem biztosra, de úgy számoltam, hogy idén jönne ki a 4.rész, azaz a 2.trilógia 1.része.
Igazából még nem végeztem a trilógia 3. részével, de 3 napja kezdtem el olvasni mind a 3 könyvet és már az utolsó könyvnél tartok, azaz ha ma végeztem a teendőimmel, folytatom és ezzel be is fejezem az 1. trilógiát.
Lehet, hogy ez most itt senkit sem érdekel, de azért leírtam.
Előre is köszönöm a válaszokat!
Ui.: Ha kijönne idén a könyv, akkor a jelenlegi helyzetbe is kijön, vagy el lenne halasztva, a járványhelyzet végéig?
Lehetőleg a kérdésemre válaszoljatok! Köszönöm!
Ui.: a kérdésem az volt, hogy idén kijön-e a könyv, vagy kijönne-e, ha nem ez lenne a helyzet?!!!
Kedves utolsó, és a többiek!
Bocsánat, hogy letámadtalak titeket, csak azt hittem, hogy en vagyok csak lemaradva a témában.
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!