Minden képregényt muszáj rajzolva ábrázolni?
Szeretnék én is képregényt készíteni és azt vettem észre, hogy mindegyik ugye ebben a rajzos formában készül. Én viszont szeretném, hogy is fogalmazzak... úgy ábrázolni, mintha rendes mese lenne. Tehát rendes tónus, fény-árnyék. Pl. A Marvel Pókember VS Pókember mese
A másik kérdés, hogy lehet ábrázolási ötletet lopni? Mert nagyon tetszik a nyugati manga stílus és én olyanban szeretném
Hopp közben javítás
Nem nyugati manga, hanem anime
Nem igazán értem a problémádat. Milyen rajzstílusra gondolsz?
Hogy nem ilyesmit akarsz rajzolni:
Hanem inkább ezekhez hasonlót?
Olyan stílusban csinálod a képregényed ahogy akarod. Én olyat is láttam egyszer, hogy valami 3D modellező programban beállította a pózokat, majd képernyőkép + szövegbuborék.
Egy képregény rajzstílusa nagyban függ attól, hogy ki rajzolta, illetve attól, hogy mennyi időt szántak rá.
Pl a Tűz és kő széria különböző részei:
(Az a "dinoszauruszos" is innen van, ami igazából űrlényes...)
Szóval te csak egy aprólékosan kidolgozott, élethűen rajzolt képregény akarsz rajzolni? Mert ahhoz a rajztudáson kívül más nem kell. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!