Milyen képregényt ajánlanátok egy "kezdőnek"?
Még sosem olvastam képregényt, párszor lapozgattam, de most kezdett el igazán érdekelni a dolog. Esetleg tud valaki ajánlani fantasy-misztikus-thriller témájút, amiről úgy gondolja, hogy megtudja szerettetni velem a műfajt? És lehetőleg van belőle magyar fordítás:) Nincs hatalmas gondom az angollal, de egyelőre magyar- vagy magyarra fordítottal kezdenék. Esetleg jöhetnek kedvencek is. Ha linket tudtok küldeni, azt is megköszönöm, könyvtárba járás híján most online kell megoldanom a dolgot, de amint kinyitnak az ajtók, körülnézek ott is:)
22/L
Így elsőnek nem igazán tudok ajánlani. Inkább nézelődj, hátha valaminek a címe ismerős:
A Locke & Key képregény sok jót hallottam, de sajnos az még nálam is csak olvasandó, mert sehol se kapom...
Meg mivel tulajdonképp a manga is képregény, tessék: (csak vigyázz az olvasási irányra) :)
Ezt meg csak úgy itthagyom, hogy lásd, ilyen is van :D
A Locke and Key engem is érdekelt, elég hamar kivégeztem a sorozatot, és pár dolog kivételével tetszett is. Érdekes történet.
Ezt, és az Umbrella Academy-t néztem ki, bár az angol verzióban fent van, lehet megpróbálkozom vele aztán majd kiderül mennyit értek belőle:)
Köszönöm a segítséget, Petőfi Powa története jópofa volt, vétek lenne bármelyik hazafinak kihagyni:D
Marjorie Liu: Ébredés (Monstress: Fenevad 1.)
Noelle Stevenson: Nimona
Sandmant próbáld meg, remek világ, izgalmas történet, jól összerakott karakterek. Ez pont ilyen fantasy-misztikus-thriller szerű.
Vagy ha bármennyire is érdekelnek szuperhősös sztorik, akkor a Watchmen alap. Ez egyfajta "milyenek lennének a szuperhősök a valóságban?" sztori.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!