Melyik Leiner Laura könyv hasonlít a legjobban a Bexi sorozatra?
Figyelt kérdés
Oda voltam a Bexiért, egyszerűen nem tudtam letenni.
Ha nem LL. könyv, az se baj, csak legyen olyan izgalmas. Tudom, hogy ugyan olyan nem lehet, de azért kíváncsi lennék, hogy titeket mi fogott meg ennyire, mint engem a Bexi.
Ha lehet, indokot is írjatok légyszi.
2020. ápr. 16. 19:22
1/7 anonim válasza:
Szia, én Leiner Laura könyveit szeretem a legjobban, nekem is a Bexi a kedvencem.
Amit ajánlok: Leiner Laura: A Szent Johanna gimi
Leiner Laura:Iskolák Országos versenye
Ezek a legjobbak még a Bexin kívül szerintem.
2/7 anonim válasza:
Hát az Iskolák versenye trilógia témája teljesen más, viszont nagyon izgalmas.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi, az SzJG-t olvastam, az is nagyon tetszett. Szerintem az IOV Triológiával fogom folytatni.
2020. ápr. 16. 20:50
4/7 anonim válasza:
Egyik sem hasonlít rá, mert más könyv más téma, más történet. Pont ez a lényeg. A legjobbak a sorozatok. A többi sem rossz, bár a sori sokkal a jobb.
5/7 anonim válasza:
Az a legjobb bennük, hogy mindegyik másmilyen :)
Viszont a stílus, ahogyan ír, az ugyanolyan, szóval ha az tetszett, a többiben sem fogsz csalódni.
6/7 anonim válasza:
Igazából mindegyik teljesen más, de idősebbeknek ajánlott komoly témákkal a Bexi és az Iskolák versenye hasonlít egymásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!