Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Van olyan fiatal, aki mostanáb...

Van olyan fiatal, aki mostanában olvasta a SzJG-t?

Figyelt kérdés
Akkoriban jött ki amikor még gimis voltam, akkor el is olvastam az egészet és szerettem, de az már vagy 6 éve volt és nem emlékszem sok mindenre belőle. Az unokahúgom 14 éves, de nem Magyarországon élnek, bár tud írni/olvasni magyarul, viszont tartok attól, hogy vannak dolgok, amiket nem ismerne, emiatt nem élvezné úgy az olvasását. Pl. sok magyar zene van benne, ha jól emlékszem, abból tuti, hogy ő egyet sem ismer vagy fogalmasincs ki az a Pete Wentz vagy AFC Tomi. Ha helyszineket említenek azt sem fogja tudni, bár nem tudom az mennyire fordul elő benne. Szerintetek ez befolyásolná azt, hogy mennyire teszene neki?
2020. ápr. 13. 10:04
 1/8 anonim válasza:
100%

Nekem se volt nagyon fogalmam róla hogy ki Pete Wentz. :)

Szerintem kiolvashatja, én kb. 1 éve olvastam és ugyanolyan élvezetes volt. Ha pedig nagyon érdekli akkor rákeres. :)

2020. ápr. 13. 10:09
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nyugodtan olvashatja. Magyarul is van egy csomó amcsi könyv iskolásokról (kb bámelyik kamaszrománc valaha), ahol másképp járnak iskolába, más zenéket hallgatnak, mégis tudod élvezni a történetet, és még a térképet sem kell előkapnod, hogy mi van az adott városban. :)
2020. ápr. 13. 10:54
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy tetszeni fog-e neki, az attól függ, hogy szereti-e az ilyen tinikönyveket, nem attól, hogy hol él, s hol játszódik a könyv cselekménye. :)
2020. ápr. 13. 17:44
 4/8 anonim ***** válasza:

Aki olvasta, az tud nekem írni róla, hogy milyen ?

Mivel én még nem olvastam, és nem tudom, hogy milyen.

Sokan szidják, sokan rajonganak érte, szóval elolvasnám, de örülnék egy beszámolóról, hogy kinek mennyire tetszett, vagy éppen miért :)

Köszi szépen ! :)

Valami kis ízelítőt :D

2020. ápr. 13. 18:52
 5/8 anonim ***** válasza:
79%
Én a sok felsorolt énekes és zenekar közül egyet ismertem, a Beatlest. Azóta párat megismertem és megszerettem, de amikor először olvastam, gőzöm sem volt, kikről van szó. Picit zavart, de nem vette el a kedvem, utánanéztem a daloknak, előadóknak, sok meg is tetszett.
2020. ápr. 14. 20:31
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én huszonkét éves voltam, ammikor olvastam, de sosem hallgattam magyar popzenét, úgyhogy fogalmam sem volt egy csomó felsorolt zenéről, de nem zavart. (Az más kérdés, hogy a könyv sem tetszett.)
2020. ápr. 15. 12:20
 7/8 anonim válasza:
100%
Szerintem az nem foglya befolyásolni, hogy tetszik-e neki a könyv mert nem ismer pár szereplőt, zenét, helyszínt ami felvan tüntetve benne. Én ajánlom mindenkinek, különben meg én se ismerek belőle mindent.
2020. ápr. 21. 21:22
 8/8 anonim válasza:
100%
Szerintem elolvashatja
2020. máj. 17. 12:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!