Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » SZJG FANOK! A következő...

SZJG FANOK! A következő részeket meg tudnátok nekem mondani melyik kötetben vannak? Kb azt is mikor? Még ha nem is napra pontosan.

Figyelt kérdés

-amikor kitörik az ablaküveg

-mikor Virág beragad a dominó közé és SMS-t ír miatta Ricsinek

-mikor Viki kiakad a garázsba

-mikor mindenki megtudja hogy nem Reni hanem Arnold megy el

-amikor Reni szülei összevesznek és Cortezzel skypeol éjszaka

Köszi előre is ^^

2020. ápr. 11. 23:04
 1/7 anonim ***** válasza:
78%
Amikor mindenki megtudja hogy nem Reni megy el az a 4. Rész végén van
2020. ápr. 12. 11:37
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen kérdeseknek mi a lényege? Ez valami versenyfeladat, vagy...?
2020. ápr. 13. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
A remény című részben van az, hogy Reni és C öszzejönnek, ugyanebben a részben akad ki Viki is szerintem. Talán még az ablak üveges is ebben van mert haragban vannak Reni és C és ugye ez nem sokkal azelőtt van, hogy összejönnének. A skypeos a barátokban van szerintem, a dominós az útvesztőben I think és az Arnoldos pedig az egyedülben.
2020. ápr. 13. 23:02
 4/7 anonim ***** válasza:
70%
Most eszméltem rá neked köszönhetően, hogy újra kellene olvasnom, mert igencsak homály nagyrészt a történet
2020. ápr. 13. 23:08
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

-5.

-talán a 7.

-6

-4

-8

2020. ápr. 14. 20:36
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Kedves második! Régen olvastam, ezekre a részekre emlékeztem és szerettem volna újra olvasni, de nem tudtam hol kellene keresnem, nincs kedvem mind a nyolc könyvet újra olvasni!

Remélem nincs problémád vele :)

2020. ápr. 15. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
1. Remény (vége fele de inkább 3/4), 2. nem tudom 3. nem tudom 4. barátok (végén) 5. az is Remény (3/4 körül)
2021. ápr. 11. 17:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!