Hogyan olvassak úgy könyvet, hogy megjegyezzem a lényegesebb információkat elsőre?
Figyelt kérdés
Olvasásnál van egy olyan problémám, hogy elfelejtem miről olvastam és nem tudom rendesen felidézni.
mit javasolnátok? Jegyzeteljek olvasás közben esetleg?
2020. márc. 30. 22:30
2/5 anonim válasza:
Hmm,csak a kötelezőeknél?😂
Amúgy nem rosz ötlet a jegyzetelés.
Én mondjuk háztartásbeli vagyok,és ha jól szervezem meg a napjaimat akár 15órát is tudok olvasni egy huzamba.Bár én könyvfaló tipus vagyok.(Van hogy az 500 oldalas könyv egybe lecsúszik)
3/5 anonim válasza:
Ha telefonon olvasol, akkor emeld ki azokat a részeket olvasás közben, amelyen szerinted fontosak.
4/5 A kérdező kommentje:
kötelező könyveket nem olvasok, csak saját célra, azonban valamiért alig emlékszek valamire tisztán, hiába érdekel a téma.
2020. márc. 31. 14:24
5/5 anonim válasza:
Olyat olvass, ami tényleg érdekel.
Miután le tetted a könyvet és nem is emklékszel kb semmire, miután újra belekezdesz, onnan folytatod ahol legutóbb abba hagytad, tehát minden felidéződik egyből :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!