Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Szeretnék könyvet irni. A...

Szeretnék könyvet irni. A történet megvan csak nem tudom mennyire lenne jó. Vélemény?

Figyelt kérdés
Szerelmes regényt szeretnék irni,ami egy leukémiás fiúról szólna,aki megtalálja az igaz szerelmet,de közben az életéért kell küzdenie.
2010. júl. 26. 10:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Az ötlet jó, olyannyira, hogy nagyjából erről szól a Séta a múltba című romantikus film is. Csak ott a lány leukémiás. Ez persze nem zárja ki, hogy egyedit alkoss... :)
2010. júl. 26. 11:41
 2/8 A kérdező kommentje:
Sajnos nem láttam azt a filmet,nem tudtam h nem egyedi az ötletem :(
2010. júl. 26. 12:02
 3/8 anonim ***** válasza:

Sajnos az élet már csak ilyen. Nekem például volt egy tök jó ötletem a szakdolgozatomhoz. Összeszedtem egy csomó cikket a témában, és erre az egyik fickó tökugyanazt írta meg, mint amire magamtól is rájöttem. :(

Ne nézd meg a filmet, mert az befolyásolna a történetvezetésben! :)

2010. júl. 26. 13:08
 4/8 A kérdező kommentje:
Ok,nem nézem meg :) Úgy gondoltam el h a fiú egy zongorista,és a zenébe menekül a betegség elől.Aztán megismerkedik a lánnyal....
2010. júl. 26. 15:27
 5/8 anonim ***** válasza:
Nagyon jó a sztori, ettől eltekintve a Séta múltban c. filmben is van zene xD
2010. júl. 27. 20:33
 6/8 anonim ***** válasza:
inkább nekem Keith című film beütése van
2010. aug. 1. 19:52
 7/8 Aliziana ***** válasza:
Szia én is írok és sztem jó a sztori és ha elfogadsz egy tanácsot fogj egy füzetet és írd le bele a gondolataid nem hagyva ki semmit majd nézd meg a filmet így tudod mi egyforma és mi egyedi ennek segítségével meg tudsz egyedit alkotni:) én drukkolok. Hajrá!
2010. aug. 2. 17:17
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod! :)
2010. aug. 2. 20:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!