Mi lesz a vámpirakadémia cimü könyv vége? (Richell Mead az iro)
Figyelt kérdés
most olvastam a harmadik részt és kész kicseszés amit dimitrijjel csinál az iro!!!elnézést mindenkitöl aki nem akarja h lelöjjem a poént ezzel a kérdéssel de nem akarom ugy tovább olvasni ha nem lesz happy end:(((2010. júl. 26. 00:27
11/14 A kérdező kommentje:
na jó tegnap elolvastam a hatodikat végre:D
naggyon jóóóóó. csak annyit szeretnék hozzátenni az eddigi hozzászólásokhoz, hogy szó sincs olyasmiről, hogy Dimitrij meg Adrian tesók lennének és Dimitrij se lesz mora. viszont valakinek tényleg előkerül egy féltestvér de nem akarom lelőni a poént:D
olvassátok el ha tehetitek, nagyon nagyon jóóóó:D:D
2011. márc. 15. 17:10
12/14 anonim válasza:
dampyr lesz dimitrij ?? Úha! és nem tudod mikor jelenik meg magyarul a 6.rész?(am teccett???) :)
13/14 A kérdező kommentje:
hát hivatalosan azt nem tudom de elég soká, asszem még ugy a 4. részt adják de nem vagyok biztos benne. viszont biztos lesznek egy kettöre kalozfordítások aztán annyi ügyes emberke van hogy azok már egész jok is szoktak lenni:D
2011. márc. 19. 02:28
14/14 A kérdező kommentje:
jah és am nagyon de nagyon jó. annyira tetszett:D:D
ha tudsz angolul ajánlom h olvasd el mihamarabb:D
2011. márc. 19. 02:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!