Mi lesz a vámpirakadémia cimü könyv vége? (Richell Mead az iro)
Szia!
Én olvastam mind a három részt,és egyetértek veled.
Az első kötet nagyon jó volt,imádtam,a második elmegy,a harmadik már nem tetszett.
Megnéztem jó pár weboldalt,angolt és magyart egyaránt,de a végét sehol nem írják.
Az hiszem,6 kötetes összesen.
Annyit elárulnak,hogy Rose ugye elhagyja az akadémiát,és Dmitrij nyomába megy.Meg is találja őt,és választani kell Dmitrij és Lissa között.A többet nem írnak sehol.
Jó lenne tudni,nálunk mikor jelenik meg a negyedik rész.
Olvasd tovább, és majd kiderül..
Nem minden könyvnek lehet ugyanaz a vége. Különben is, így vagy úgy, happy end lesz.. :)
Spoiler!!
Eddig 5 rész jelent. Nálunk magyarul 2 , külföldön angolul eddig 5.
Rose Dimitrij után megy Oroszországba és meg akarja ölni.
Ugyebár nem sikerül neki. Rájön , hogy ha Dimitrijt megöli és egy lélek használo visszahozza(Lisa) akkor újra dampyr lehet belőle. Ez az 5.részben meg is történik. De Dimitrij teljesen elzárkozik Rose-tól mert bánja amit vele tett a 4.részben. (Foglyul ejtette és rá akarta venni , hogy strigává váljon..stb) Közben meggyilkolták a mora királynőt és Rose-t vádolják a megölésével. Biroság előtt elitélik, de az apja Abe megszökteti.
Ezzel fejeződött be az 5. rész. A 6. Decemberbe jelenik meg Amerikában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!