Akik a Miután könyvet olvasták (és most tekintsünk el a filmtől mintha nem is létezne) ti is így képzeltétek el Hardint?
Ő Ash Stymest és pont így képzeltem el Hardin-t.
Ash: 1: [link] Itt van egy videó is róla.Nem csak én képzeltem őt a szerepre. https://www.youtube.com/watch?v=4eRWru7-sUA
Eddig még nem bukkantam ő rá, addig kb mint Andy Biersack úgy képzeltem el, bár már kicsit "öreg" ehhez a szerephez, de Ash a tökéletes srác pont ahogy elképzeltem. Aki játssza a filmben Hardint is nagyon illik hozzá, csak sokkal de sokkal több tetoválással, meg piercingel ahogy a könyvben is le van írva, de nem annyira mint Ash. Mit gondoltok? És tényleg olyan válaszoljon aki nem csak a filmet látta, hanem aki először a könyvet olvasta el.
Nekem egyáltalán nem tetszik a filmbéli Hardin, mint Hardin. Ő túl bamba. Vagy nem is tudom, hogy írjam le. Pasiként jól néz ki egyébként.
Én nagyon rosszfiúsnak képzeltem, aki mindenkinek tetszik, mindenki őt akarja, kicsit "félelmetes".
Igen, ez az Ash (mellesleg nagyon jól néz ki :D) vagy Andy (érte odáig vagyok :D) illene hozzá. Csak kicsit vékonyak. Inkább izmosabbnak képzeltem el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!