Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Akik a Miután könyvet olvasták...

Akik a Miután könyvet olvasták (és most tekintsünk el a filmtől mintha nem is létezne) ti is így képzeltétek el Hardint?

Figyelt kérdés

Ő Ash Stymest és pont így képzeltem el Hardin-t.

Ash: 1: [link] Itt van egy videó is róla.Nem csak én képzeltem őt a szerepre. https://www.youtube.com/watch?v=4eRWru7-sUA

Eddig még nem bukkantam ő rá, addig kb mint Andy Biersack úgy képzeltem el, bár már kicsit "öreg" ehhez a szerephez, de Ash a tökéletes srác pont ahogy elképzeltem. Aki játssza a filmben Hardint is nagyon illik hozzá, csak sokkal de sokkal több tetoválással, meg piercingel ahogy a könyvben is le van írva, de nem annyira mint Ash. Mit gondoltok? És tényleg olyan válaszoljon aki nem csak a filmet látta, hanem aki először a könyvet olvasta el.

2020. márc. 19. 20:10
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:

Ash: [link]

[link]

[link]

Erre a képre ránézek és rögtön Hardin jut eszembe [link]

2020. márc. 19. 20:12
 2/12 A kérdező kommentje:
Nekem nem adja be az utolsó két képet de ez az aza kép amiről Hardin eszembe jut [link]
2020. márc. 19. 20:14
 3/12 A kérdező kommentje:
És itt van Andy és Ash egy képen [link] Mintha csak tesók lennének.
2020. márc. 19. 20:16
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én úgy képzeltem el mint morcos Harry Styles.
2020. márc. 20. 10:11
 5/12 A kérdező kommentje:
Nagyon nagyon nagyon sok Harry Styles-os fanfiction van. De nekem egyáltalán nem szimpatikus a srác. Szerintem ő túl baba arcú meg kisfiús egy Hardin Scott-hoz. Persze nem vagyunk egyformák, mindenkinek más tetszik épp ezért vagyok kíváncsi hogy ki kit képzelt el Hardin-nak. Köszi a választ.
2020. márc. 21. 19:19
 6/12 anonim ***** válasza:
82%
Én se vagyok Harry Styles fan, de mivel ugye az eredetiben ő van benne kénytelen-kelletlen őt képzeltem el. Mondjuk az, hogy a babaarcával keménykedik csak viccesebbé tette a könyvet, amire nem panaszkodhatok.
2020. márc. 21. 20:47
 7/12 A kérdező kommentje:
Igen igazad van :D Ha ebből a szempontból nézzük tényleg vicces. :'D
2020. márc. 22. 10:49
 8/12 anonim ***** válasza:
28%

Nekem egyáltalán nem tetszik a filmbéli Hardin, mint Hardin. Ő túl bamba. Vagy nem is tudom, hogy írjam le. Pasiként jól néz ki egyébként.

Én nagyon rosszfiúsnak képzeltem, aki mindenkinek tetszik, mindenki őt akarja, kicsit "félelmetes".

Igen, ez az Ash (mellesleg nagyon jól néz ki :D) vagy Andy (érte odáig vagyok :D) illene hozzá. Csak kicsit vékonyak. Inkább izmosabbnak képzeltem el.

2020. ápr. 13. 20:25
 9/12 A kérdező kommentje:
Pontosan így képzeltem el én is. Plusz izmosabban.
2020. ápr. 21. 15:19
 10/12 A kérdező kommentje:
A filmbeli Hardin vagy is Hero. Aranyos srác, meg jó pasi, de nem rossz fiús alkat.
2020. ápr. 21. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!