Milyen hasonló könyvet tudnátok ajánlani? Lehetőleg olyat ami be is van már fejezve (ha több része van persze).
Figyelt kérdés
Kiolvastam az összes Vaják könyvet, és nagyon tetszettek. Azonnal kedvenc lett. Viszont olyan gyorsan ledaráltam hogy most rendesen hiányzik. A sorozatot természetesen láttam már, nem is egyszer. Szóval valami hasonlót szeretnék olvasni, ami szintén ennyire magával tudna ragadni. A Tűz és Jég dalán és a Gyűrűk ura trilógián kívül írjatok kérlek tippeket, mert azokat már ismerem.2020. febr. 27. 18:23
1/7 anonim válasza:
Robin Hobb: Az Elődök Birodalma
Robert Jordan: Az Idő Kereke
Scott Lynch: Az úri csirkefogó
Brandon Sanderson: Ködszerzet
Brian McClellan: Lőpormágus
R. F. Kuang: Mákháború
N. K. Jemisin: A megtört föld
Ha jó angol is, akkor:
Damien Black. Broken Stone chronicle
Chris Wooding: The darkwater legacy
2/7 anonim válasza:
Michael J. Sullivan: Trónbitorlók (Riyria-krónikák 1.)
Joe Abercrombie: A penge maga (Az Első Törvény 1.)
R. A. Salvatore: Otthon (Sötételf 1.)
3/7 anonim válasza:
Mit szolnál a Warcraft könyvekhez?Warcraft: The War of the Ancients trilógia
De a többi is jó.
4/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Királygyilkos könyveket ajánlom. Minőségben megközelíti a tűz és a jég dalát.
6/7 anonim válasza:
A királygyilkos krónikája nincs befejezve. A záródarabra még várni kell pár évet.
De megéri olvasni.
7/7 anonim válasza:
Salvatore Sötételf-könyveit nagyon ajánlom, Drizzt egy kicsit olyan, mint Geralt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!