Leiner Laura könyveit ha valaki megfilmesítené megnéznétek?
Figyelt kérdés
Úgy értem aki már olvasta a könyvet meg akarná nézni a filmet? És aki nem olvasta ő meg akarná nézni?
Köszi a válaszokat.
2020. febr. 6. 21:35
1/13 anonim válasza:
Nem nézném. Leiner Laura könyvei nekem nem jönnek be.
2/13 anonim válasza:
Egyetértek az előzővel, nem, nekem sem jönnek be a könyvei.
3/13 anonim válasza:
Én mindenképp. Leiner Laura a kedvenc íróm, és bár mindig jobban szeretem a könyvet a film változatnál, nagyon szívesen megnézném.
4/13 anonim válasza:
Én imádom a könyveit, de semmiképpen nem nézném meg, még az előzetesét sem. Azon kívül, érdekes és jó történeteket ír, szeretem úgy elképzelni a szereplőket, helyszíneket, ahogyan akarom. A film elvenné ennek a varázsát, szóval nem, nem nézném meg.
5/13 anonim válasza:
Én szívesen megnézném. Szeretem a könyveit, bár tudom, ez nagyon "elítélendő". Ha jól válogatnak szereplőket, megtartják a könyv humorát, jó filmet lehetne készíteni néhány könyvéből.
6/13 anonim válasza:
Nem olvastam. Nem is nézném meg.
Sci-fi / fantasy párti vagyok. :)
18L
7/13 anonim válasza:
Valamennyit olvastam tőle, de nem nagyon tetszettek a könyvei. De ettől függetlenül belenéznék a megfilmesített változatokba, mert kíváncsi lennék, hogy mit tudtak összehozni. :D
8/13 anonim válasza:
Én szeretem a könyveit, és ha lenne film, ami pontosan ugyanolyan lenne, ahogy én elképzeltem a könyvet, ugyanúgy kinéző szereplőkkel, akkor megnézném :D De mivel biztos, hogy nem olyan lenne, ezért inkább nem.
9/13 anonim válasza:
Hát... Az előző válaszát adom... Nekem is a kedvenc íróm Leiner Laura :)
10/13 anonim válasza:
Jó kérdés. A szereplőket magukat saját magam elképzeltem, és ha nem olyan játszaná, akihez illene a szerep, az egészet elrontaná.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!