Nektek melyik Leiner Laura könyv tetszett a legjobban és miért? És ki volt a kedvenc szereplőd abból a könyvből és miért?
Nekem ezek a kedvenceim.
Iskolák országos versenye trilógia (Ég veled, Maradj velem, Emlékezz rám), mert ez eddig ez Laura legkomolyabb és szerint egyik legjobb könyve. Kedvenc szereplő egyértelműen Kornél!
Bexi sorozat (Késtél, Hullócsillag, Illúzió, Nélküled, Valahol, Egyszer), mert egy nagyon szórakoztató könyv és nagyon karakteresek a szereplők. Kedven szereplő pedig Nagy Márk [márkcsintás]
És végül az Akkor szakítsunk, mert az szerintem ténylegesen egy poén, annak indult el, annak végződött de azért egy kis komolyság is van benne. Nagyon szórakoztató. Kedvenc szereplő Norbi.
És az szjg ami nem a kedvencem de kedven szereplőm Arnold mert ő nagyon szimpatikus.
Bexi, mert mindig jön egy olyan fordulat amire nem számítasz.
A kedvenc szereplőm ki más mint Daniella, azért, mert szókimondó ( nem is kicsit ) és nem jön zavarba semmin.
Én Leiner Laura legtöbb könyvét olvastam idáig.
Ami a legjobban tetszett a történet érzelmi mélysége miatt, az IOV első trilógiája. Biztos vagyok benne, hogy a gyászfolyamat mélységeinek megjelenítése azért sikerült ilyen jól, mert megtörtént esetből írta. :) A kedvenc szereplőm Hanna, a nagymamája- amiért a humorával feldobja az egészet- és Kornél, amiért nem az a tipikus nyálas álompasi és mégis szavak nélkül támogatja Hannát. :) Az összes fiú karakter közül, ami a könyveiben előfordul, talán ő a legkevésbé misztikus.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!