Hogy tetszik a könyvem?
Sziasztok. Csak most kezdtem az írást, eddig kész van az első fejezet. Tudom nem sok, de tudnátok véleményt mondani róla? Ne köntörfalazzatok, csak őszinte véleményeket szeretnék. Köszönöm :)
A mondanivalóját értem, de hirtelen sok volt a gyűlölet benne. Szerintem fogalmazd át még. Némelyik mondat csak egy egyszerű tömör mondat. Pl : piros a toll.
Ne így fogalmazz, hanem magyarázd el miért. Miért piros az a toll, és egyáltalán miért van ott az a toll :)
Az írás lényege az, hogy megértsük mi olvasók az összképet, hogy mi lehessünk a főszereplők. Ne hagyd, hogy mindent az olvasó képzelje hozzá. Ezért fontos a miért, meg a hogy. Részletezz, részletezz, és részletezz! :)
Egyébként az elképzelés tetszik.
Szerintem még az elején mondd el ki vagy, hisz az olvasó így tud egy képet kialakítani a könyvedben lévő főszereplőről. Persze legyenek benne titkok, meglepik amit majd idővel derüljenek ki.
Hajrá! Engem érdekel a folytatás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!