Melyik könyvet ajánlanátok 35 éves férfinak, hogy határozottabbá, magabiztos férfivé váljon?
Neked egy olyan bajtársias férfi barátság kéne, amiben együtt sportolhatsz, focizhatsz, túrázhatsz, kezet rázhatsz, kondizhatsz, megélheted a macsó énedet. Könyvből ezt önmagában nem lehet megtanulni, csak az életből. Amúgy merre vagy helyileg, mert én lennék a haverod, nekem is ilyen barátság kellene
32 F
Almási Kitti bátran élni könyve jó kezdetnek.
PÁl, Ferenc szorongástól az önbecsülésig c. könyve szintén hasznos.
Brian Tracy maximális teljesitmény c. könyve abban segit , hogy hozd ki magadbóla legtöbbet.
Ott van még Echart Tolle a most hatalma c könyve is amely a jelen fontosságára és a döntésekre hívja fel a figyelmünket.
VAlamint ajánlanám Louise L Hay az erő benned van c. könyvét is. könyvét
(látjátok valahogy így kellene , az első pár válasz csak trollkodás, simán lehetne titeket figyelmeztetni vagy töröltetni. HA nem tudsz hasznos választ írni akkor hallgass, de ne kötekedj semmiképp)
Első pár válasz nem volt trollkodás, jó szándékból irtam, bár tény, hogy azt hittem, a kérdezőt magát értinti probléma
nem szokásom trollkodni
amúgy egy sor könyvcimet irtam a kérdezőnek privátban, de saját tapasztalatból tudom, hogy önmagukban csak mankót jelenthetnek, nem megváltást
Egyben egyet érthetünk, ha nem is troll, de nem válasz a kérdésre.
Tudom, ez a weboldal ilyen, hogy az emberek kombinálnak, találgatnak, véleményt formálnak és néha válaszolnak is a kérdéshez illően! :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!